Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı bir süredir devam eden referandum çalışmalarına devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, referandum kampanyasının ilk olarak parti örgütünden başlaması yönünde verdiği talimat doğrultusunda CHP Kayseri İl Başkanlığı bir süredir devam eden örgüt içi referandum çalışmalarına PM üyesi Yıldırım KAYA´nın ?Neden Hayır? sunumuyla bir yenisini ekledi.
CHP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığı salonunda yapılan toplantıya, sunumuyla PM üyesi Yıldırım KAYA, İl Başkanı Feyzullah KESKİN, İlçe Başkanları ve yöneticiler katılım sağladı. ?Neden Hayır? sunumu öncesine PM üyesi Yıldırım KAYA, İl Başkanı Feyzullah KESKİN ve yöneticiler Eğitim-SEN´ini ziyaret etti ve kanunsuz hukuksuz ihraçlar eylemine katılarak destek verdiler.
Ana hatları belirlenen kampanya sırasında parti flamaları yerine Türk bayrağı kullanılacak, özellikle kararsız seçmen hedeflenecek. CHP Kayseri İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezinin belirlemiş olduğu ana hatlar doğrultusunda hareket edecek.
Seçmene ulaşma yöntemi olarak da "Bire bir ve yüz yüze" ikna metodu uygulanacak. Seçmene "Hayır" çıkması durumunda olacaklar ile "Evet"in getirecekleri, örnekleriyle anlatılacak.
Kampanya süresince CHP örgütünün aktif bir çalışma sistemi uygulaması, her mahalleye, her köye, her eve gidilmesi istenecek. Parti temsilcileri özellikle kanaat önderleriyle buluşacak, bu kişiler vasıtasıyla seçmeni etkilemeye çalışacak.
CHP, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR paylaşan: Kayseri Haber Gazetesi
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir sünger fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...