TEDAVİ GÖREN GAZİYİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ...
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, bölücü terör örgütü ile mücadele sırasında yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Sebahattin Yalçın´ı tedavi gördüğü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde ziyaret ederek ?Bu ülkenin itibarı bu cennet vatan için canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizdir? değerlendirmesinde bulundu?
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, hafta sonu düzenlenen Sağlık Çalıştayı için geldiği seçim bölgesi Kayseri´de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Arık söz konusu ziyaretler kapsamında Şemdinli Asayiş Komando Birliği´nde görevli iken bölücü terör örgütü ile mücadele sırasında yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Sebahattin Yalçın´ı da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti?
Aynı zamanda akrabası olan Gazi Sebahattin Yalçın nezdinde bu ülkenin varlığı ve birliği için bedel ödeyen tüm şehit ve gazilere şükranlarını sunan Arık, ?Bu ülke sınırları öyle cetvelle çizilen ülkelerden değil. Bu ülkenin sınırları yüz binlerce şehit, milyonlarca gazinin canıyla, kanıyla çizilen ve asla değiştirilemeyecek sınırlardır. Bu güne kadar kim buna kalkışmışsa, bu ülkenin birlik ve beraberliğine kastetmişse bedelini er - ya da geç en ağır şekilde ödemiştir. Ben Sebahattin kardeşim nezdinde, cennet vatanın bölünmez bütünlüğü için bedel ödeyen, tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Tüm gazilerimize acil şifalar, uzun ömürler diliyor, şükranlarımı sunuyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de