Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, kahvaltıda bir araya geldiği kadınların desteğini aldı. Kadınlar, Dr. Sema Karaoğlu´nu cesaret gösterip yerel yönetime talip olduğu için kutladıklarını belirtti.
CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz başka, akşam başka etkinliklere katılan ve yaklaşan seçim öncesi projelerini anlatarak halkın desteğini isteyen Dr. Karaoğlu, katıldığı her etkinlikteki seçmenin kendisine destek sözü vermesiyle motivasyonunu artırıyor.
Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla üyesi olduğu Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından organize edilen kahvaltıda kadınlarla buluştu.
?Var Olmak İçin Birleşmek Ve Çabalamak Zorundayız?
Kahvaltı sonrası konuşan Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu ise konuşmasında, ?Kadının siyasal, sosyal ve ekonomik alandaki eşitlik ve adalet mücadelesi için çalışmalarımız devam edecek. Var olmak için birleşmek ve birbirimiz için çabalamak zorundayız. Kadınlar el ele verip önünüzü açın.? Dedi.
?Kadınlarımızın Verdiği Destek Cesaretime Cesaret Kattı?
Kadınların desteğini kazanmanın kolay olmadığını belirten Dr. Sema Karaoğlu, ?Üyesi olduğum Türk Kadınlar Birliği´nin bana destek veren bir organizasyon gerçekleştirmesi beni çok duygulandırdı. Hele hele kahvaltıya kadınlarımızın beni destekleyeceklerini söylemeleri cesaretime cesaret kattı. Yola çıkma kararı verdiğimde özellikle seçilmiş kadınların bizimle birlikte olacaklarından kuşkum yoktu. Kadınlarla ilgili olarak, Türkiye´de kadınların yüzde 50´si çalışmıyor. Bunların da birçoğu ev eksenli çalışıyor. Hanımeli Pazarları sosyal demokrat belediyelerin birçoğunda var. Biz bunu Kayseri´de de hayata geçireceğiz. Ama burada satış yapmanın tek şartı olacak, o da alıp satmak olmayacak ve kadın kendi ürettiğini satacak. Yönündeki projemi açıkladığımda kadınlardan aldığım yorumlar beni çok heyecanlandırdı. Heyecanımı hiç yitirmedim ve sizlerin burada benimle birlikte olduğunuzu ve birlikte mücadele edeceğimizi söylemiş olmanız heyecanımı doruğa çıkardı. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. Biliyoruz ki kadının elinin değdiği yer gül bahçesine döner. Biz aşığı olduğumuz Melikgazi´yi hizmetle taçlandırıp, şaha kaldıracağız. Çünkü biz kadınız ve farkımız vicdani bir yönetim tarzıyla anlaşılacaktır.? Şeklinde konuştu.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...