Güncel
17 Kasım 2020 - 17:26
Güncelleme: 17 Kasım 2020 - 17:26

ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN DAHA YEŞİL KOCASİNAN HAMLESİ

KOCASİNAN, HER GÜN FARKLI NOKTADA AĞAÇ DİKİYOR

ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN DAHA YEŞİL KOCASİNAN HAMLESİ

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Kocasinan Belediyesi, daha yeşil Kocasinan için her gün farklı noktalarda ağaç dikerken bir yandan da yeni park alanlarında çalışmalar yürütüyor. Ağaçları toprakla buluşturan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Geleceğe nefes olmak adına ağaç dikiyoruz. Diktiğimiz her ağaç oksijen demektir. Bu anlayışla daha yeşil bir Türkiye ve daha yeşil bir Kocasinan için durmadan çalışacağız.” dedi.

Barbaros Mahallesi’ndeki yeni park alanında ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin park ve yeşil alan konusunda yaptığı projelerle örnek bir belediye olduğunu söyledi. Çocuklara daha yeşil ve sağlıklı yarınlar bırakmak için ağaç dikme çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Barbaros Mahallesi Bağdat Caddesi’nin yanındaki yeni park alanında ağaçları toprakla buluşturduk. Hava şartlarının elverdiği ölçüde ağaç dikme çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu dikilen ağaçların bulunduğu her bir bölge önümüzdeki yıl, park olarak hemşehrilerimize hizmet verecek. Ağaç dikme çalışmalarının ardından 7’den 70’e herkese hitap eden park alanlarını inşa edeceğiz. Kocasinan’ın daha modern olması ve daha da güzelleşmesi için parklar ve yeşillendirme çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir. Bu vesileyle dikilen ve dikilecek olan ağaçların şehrimize ve çevremize güzellikler getirmesini diliyorum.”

Başkan Çolakbayrakdar, “Özellikle çevreye yaptığımız yatırımlar, çocuklarımız ve geleceğimiz içindir.” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserili iş adamına 25 yıl hapis cezası

Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri nöbetçi eczaneler (20 Ocak 2026)

Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.

Kayseri’de toplu taşımada sürpriz değişiklik! Raylı sistemde yeni tarife başladı

Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri sağlıkta yeni bir eşiğe hazırlanıyor: 800 yataklı hastane müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kurşunlu Camii Yanındaki Tuvalet Fare Sorunu ile Gündemde: Vatandaş Tedirgin

Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.

Geleneksel Kayseri Pastırmasına Sosyal Medya Darbesi!

Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de

Evindeki detay dikkat çekti! Eski futbolcu Kayserispor’u unutmadı

Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.

Kayseri’de pastırmanın güvenilir adresi: Pastırmacı Serkan

Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.

Erciyes detayı dikkat çekti! Başkan Büyükkılıç’tan dağcılık vurgulu kritik görüşme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı

Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de

Kayseri’de bütçeye göre araba rehberi: Hangi fiyat bandında hangisi tercih ediliyor?

Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde

Tatil ama boş değil! Melikgazi’de öğrencilerin adresi yine dolup taştı

2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.

Kayseri'nin O İlçesi Eksi 20,9 ile Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri Arasında

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de

Buz pisti mi, site yolu mu? Kayseri’de bir binanın önü adeta kayağa döndü

Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...

Ailelerin Yükünü Hafifleten Proje: Kahvaltı Kolileri Geliyor

Kocasinan'da öğrencilere ücretsiz kahvaltı projesi için ihale süreci başladı...Detaylar Kayseri Haber'de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9