Kayseri´de içinde 135 bin TL ve bir miktar altın bulunan 150 kilo ağırlığındaki çelik kasayı çalan hırsızlar, bahçedeki sürüklenme izinden yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Cırgalan Mahallesi 359. sokakta meydana gelen olayda H. H.´ye ait ikametin kapısı kırılarak, içinde 135 bin TL ve bir miktar altın bulunan çelik kasa çalındı. Olayın ihbar edilmesinin ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin olay yerine sabah saatlerinde gelerek keşif yaptıkları, öğle saatlerinde iki ayrı araçla tekrar adrese geldikleri, kapı kilidini kırarak içeri girdileri daha sonra battaniyeye koydukları 150 kilo ağırlığındaki çelik kasayı araçlardan birine yükleyerek kaçtıklarını tespit etti. Plaka bilgisi olmadığı için ekipler, araçların kaçış istikametinde Buğdaylı Mahallesi Horsana Caddesine kadar güvenlik kamera görüntüleri inceledi. Görüntülerde Tepecik Caddesi´ne döndükleri görülen şüphelileri yakalamak için iz süren ekipler, bu civarda bulunan ikametlerin kimlere ait olduğunu inceleyerek, Tepecik Cadesinde bulunan bir ikametin Ş. P. isimli şahısa ait olduğunu ancak kullanılmadığını belirledi.
Sürüklenme izi şüphelileri ele verdi
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, müstakil olan ikamette incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerde ikametin bahçesinde sürüklenme izleri, basamaklarında yeni kırıkların olduğu, ikametin arka kısmında ise yeni bir balyoz olduğunu belirledi. Aramalarda çalınan çelik kasaya rastlanılmazken, olayda kullanılan araçlarla aynı model iki araç ele geçirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şüphelilerden D. Ş., M. D., E. P., Ç. G. ve H. Ş. Fevzioğlu Mahallesinde 3 ayrı ikamette yapılan aramada yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı. Adliyeye çıkan şahıslardan D. S. ve E. P. ve Ç. G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.