Geçen ay kurulan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ilk toplantısını yaptı. Gençlere yönelik hizmetlerin çok daha etkin yapılması ve gençliğin şehirle ilgili fikirlerini ifade etmesi amacıyla kurulan Gençlik Meclisi, ilk toplantısında komisyon seçimlerini gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, geçen ayki ilk toplantıda Meclis Başkanlığına seçilen Ramazan Eren’in yönetiminde toplandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda beş gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin ilk toplantısında komisyon seçimleri de yapıldı. Kurulması istenen komisyonlarla ilgili meclis üyelerinin görüşleri de alınarak Gençlik Meclisi bünyesinde; Öğrenci İlişkileri Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal Etkinlikler Komisyonu, Çevre Şehircilik ve Turizm Komisyonu, Aile Kadın ve Çocuk Komisyonu, Çalışma ve Meslek Edindirme Komisyonu, İnsan Hakları Komisyonu ve Hayvan Hakları Komisyonu kurulması kararlaştırıldı. Komisyonların belirlenmesinin ardından komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi bünyesinde belirlenen komisyonlar önümüzdeki süreçte alanlarındaki konularla ilgili çalışmaları yaparak meclise getirecekler.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de