Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın eğitim ve öğretimin yanın hayat boyu gelişime verdiği önem doğrultusunda her yaştan Kayserilinin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimine katkı sağlayan KAYMEK, sınavlara hazırlık sürecinde de vatandaşlara etkin ve kaliteli bir eğitim ortamı sunuyor.
Hizmetleri ile üniversiteler şehri Kayseri’nin 6’ncı üniversitesi olarak anılan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) 2025-2026 eğitim öğretim yılında gençlerin geleceğine ışık tutan faaliyetlerini sürdürüyor.
Bu çerçevede KAYMEK tarafından, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans ve Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı’na (AGS) hazırlanan gençlere yönelik KPSS ile AGS kursu düzenliyor.
Memur ve öğretmen adayları, KAYMEK Sümer Tesisi’nde gerçekleşecek olan tamamen ücretsiz MEB-AGS ve KPSS Lisans hazırlık kurslarına kayıt işlemlerini www.kaymekonline.com internet adresinden yapabilecek.
Alanında uzman eğitmenlerle ve zengin içerikli müfredatla desteklenen kurslar, sınavlara hazırlanan adaylara büyük avantaj sağlayacak.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çıkan kavgada silahla vurulan 3 kişiden 1’i hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ekipler olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde, soluk borusuna yiyecek kaçan 78 yaşındaki Fevzi Bilici, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kayseri’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Özellikle yüksek kesimlerde sis etkili olurken görüş mesafesi yer yer düşüyor.
Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla gıda güvenliğine yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 5'nci kattaki evinin penceresinden atlayan şahıs hayatını kaybederken, o anlar kameraya yansıdı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, son dönemde ABD, İsrail ve İran arasında artan gerilim ve çatışma riskine dikkat çekerek, yurtdışında bulunan Türk vatandaşlarına uyarılarda bulundu.
Kadınlar tuvaletinde kabine saklanarak 15 kadının fotoğraf ve videosunu çeken erkek şahıs hayrete düşürdü
Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, Cuma Buluşmaları kapsamında sahaya çıkarak çiftçilere TARSİM, kırsal kalkınma destekleri ve yeni destekleme modellerini anlattı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’nin tarım gücünü artıracak dev projede tüm kuyular suyla dolduğunu, yatırım ve istihdam hedefleri hızla yaklaştığını duyurdu.
Kayseri’de müzikseverlerin günlerdir beklediği konser için geri sayım sürerken son anda gelen bir açıklama planları tamamen değiştirdi.
1–7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay Kayseri Şubesi tarafından 4–6 yaş Kur’an kurslarında çocuklara yönelik farkındalık etkinlikleri gerçekleştirildi.
AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, Ramazan Ayında da çalışmalarını hız kesmeden sürdürerek vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E. (30), polis tarafından yakalandı.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası harekete geçti. Felahiye’de yarış yaptığı belirlenen iki otomobil trafikten men edildi.