Güncel
19 Mayıs 2020 - 19:05
Güncelleme: 19 Mayıs 2020 - 19:05

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE İFTARDAN SAHURA YATIRIM ZİRVESİ

Özhaseki: “Memduh Başkanımız Allah’ın izniyle bu projelerin altından kalkar”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE İFTARDAN SAHURA YATIRIM ZİRVESİ

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın şehir merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla iftardan sahura kadar süren bir toplantıda tek tek ele alındı. Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Projeler tamamlandığında Kayseri’nin çehresi bir başka güzel olacak. Memduh Başkanımız Allah’ın izniyle bu projelerin altından kalkar” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’ndeki yatırım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Önceki Dönem Çevre-Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları katıldı.

İftarla başlayan ve sahurla sona eren yatırım zirvesinde tüm katılımcılar maske taktı ve toplantı masasında sosyal mesafeye özen gösterildi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ve gelecek yıllarda yapacağı tüm projeler tek tek ele alındı.

Toplantı sonrası açıklamayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptı. Konuşmasında Başkan Büyükkılıç’ın çok çalışkan olduğunu vurgulayan Özhaseki, “Başkanımızın projelerini tek tek gözden geçirdik. Bu yıl programda olanlar ve önümüzdeki yıllarda yapılacak olan ne kadar proje varsa hepsini tek tek ekrana yansıtarak uzun uzun teatilerde bulunduk. Kayseri’miz için çalışıyoruz. Değerli Başkanımızın eskiden beri ‘Atom Karınca’ diye bir sıfatı var. Yerinde duramaz. Çalışır ve koşturur. Bize de düşen değerli başkanımıza yardımcı olmak” değerlendirmesinde bulundu.

Toplantı süresince ele aldıkları projelerden bazıları hakkında bilgiler de veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Başkan Büyükkılıç’ın tüm bu projelerin altından rahatlıkla kalkacağını belirtti. Ankara nezdinde her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Özhaseki sözlerini şöyle noktaladı. “Erciyes dağında termal suyun çıkarılması, eğer olmazsa İncesu tarafındaki suyun ne kadar maliyetle Erciyes’e kazandırılacağı projesini konuştuk. O su geldiğinde Erciyes 12 ay turizme hizmet verecek. Bunun Kayseri ekonomisine ne kadar katkısı olacağını söylemeye gerek yok. Ardından Anayurt raylı sistem hattını konuştuk. Hava İkmal Millet Bahçesi’ni ele aldık. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesini konuştuk. Şimdi Sahabiye’de yeni proje ile yeni bir hayat başlıyor. İlçelerde yapılacak projeler de dahil yüzlerce projeyi tek tek ele aldık. Bunları yapmaya gücümüz yeter. Memduh Başkanımız bunların hepsinin altından kalkar. Allah’ın izniyle daha da fazlasını yapar. Bize de düşen yardımcı olmak. Ankara nezdindeki işleri takip ederek Büyükşehir Belediyesi’nin bir isteği varsa onun uğrunda koşmak. Kayseri’mizdeki bu uyum kültürü her zaman şehrimize pozitif olarak yansımıştır. Allah’ın izniyle bu projeler bittiğinde Kayseri’nin çehresi daha da güzel olacak. Yüzümüzün akıyla bu işlerin altından kalkacağız”

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

KASKİ’den Kayseri’ye yeni içme suyu hamlesi: 10 kuyu için ihale açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.

Kayserispor’da Başakşehir mesaisi başladı

Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.

Cıngı’dan Kayseri tarımı için dikkat çeken açıklamalar...

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Kurulu’nda Kayseri detayı…

Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yemliha Mahallesi’ne yeni sağlık yatırımı geliyor

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.

Develi’nin eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Vali Çiçek’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağı saldırısına sert tepki

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.

Gram altın 10 bin TL olur mu? İslam Memiş’ten dikkat çeken tahmin

Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.

Okandan’dan sağlık yatırımı açıklaması: 800 yataklı yeni hastane

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kayseri’de ByLock kullanıcısı ihraç emniyet müdürü yakalandı

Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.

Kayserili iş adamına 25 yıl hapis cezası

Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri nöbetçi eczaneler (20 Ocak 2026)

Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.

Kayseri’de toplu taşımada sürpriz değişiklik! Raylı sistemde yeni tarife başladı

Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri sağlıkta yeni bir eşiğe hazırlanıyor: 800 yataklı hastane müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kurşunlu Camii Yanındaki Tuvalet Fare Sorunu ile Gündemde: Vatandaş Tedirgin

Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9