BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE GENEL SEKRETERİ´NİN ADINI KULLANARAK

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE GENEL SEKRETERİ´NİN ADINI KULLANARAK

DOLANDIRICILIK YAPAN 3 SANIĞA 3´ER YIL HAPİS

Kayseri´de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan´ın adını kullanarak şehit aileleri için yardım topladıklarını söyledikleri iddiasıyla tutuksuz yargılanan 3 sanığa ayrı ayrı 3 yıl hapis ve 8´er bin TL adli para cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada şikayetçi Hüseyin Beyhan(49), mağdur, şikayetçi A.M.(30) ve avukat katılırken, tutuksuz sanıklar Selçuk A., Haydar G. ve Cengiz A. ise duruşmaya katılmadı.

30 yaşındaki şikayetçi, mağdur A.M. mahkemede ifadesinde ?İmalat sanayicisiyim. Olay tarihinde işyeri telefonumu birisi aradı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan olarak kendini tanıttı. Şehit aileleri için yardım talebinde bulundu. Ben de belirtilen hesaba 7 bin 500 TL yatırdım. Daha sonra dolandırıldığımı anladım, zararım giderilmedi, şikayetçiyim? diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ise ifadesinde ?Yaşanan olaydan ilk başta haberim yoktu. Mağdurlar tarafından beni arayıp bu durumu sorduklarında ben herhangi yardım talebinde bulunmadığımı ifade ettim. Böyle bir para tarafımdan istenmediğini söyleyince olay ortaya çıktı. Adımı kullanan sanıklardan şikayetçiyim? şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanıklar Selçuk A., Haydar G. ve Cengiz A.´ya ?bilişim sistemini kullanarak dolandırıcılık´ suçundan ayrı ayrı 3 yıl hapis ve 8´er bin TL adli para cezası verdi.


Haber Kaynak : İHA

Sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti

Derbi sonrası kan aktı: 3 yaralı

Terör örgütü soruşturmasında 9 kişi yakalandı

Zehir tacirlerine bir haftada 26 operasyon

Kayseri polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

Kumar oynayan 8 şahsa 51 bin TL ceza yazıldı

11 kaçak göçmen Yunus Timleri’ne yakalandı

Kayseri'de okul ve çevreleri denetlendi

Alkol kaçakçılarını boş şişeler ele verdi

Aranan cezaevi firarisi bazanın altından çıktı

Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi

54 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltı

Tartıştığı eski eşini ve babasını vurdu

Çok sayıda tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı

"kız alıp verme" kavgasında 4 tutuklama