Salgın hastalık sebebiyle özellikle gıda, ilaç ve hijyenik ürünlerde haksız fiyat artışları ihtimaline karşı harekete geçen Bünyan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü ekipleriyle marketleri denetledi.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun; İlçe esnafına hassasiyeti için teşekkür ederek, bu zor süreci haksız bir kazanca dönüştürmek isteyenlerin karşısında olduklarını belirtti.
Başkan Altun,"Halkımızın sağlığını tehdit edecek tüm denetimleri önemseyerek yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Standartların dışına çıkan hiçbir esnafımıza müsamaha gösterilmeyecek. Halk sağlığı ve güvenliğinin yanı sıra halkın ekonomisinin de takipçisi oluyoruz. Zabıta ekiplerimiz her an her noktada denetime devam edecek. Vatandaşlarımızın da fahiş fiyat artışına karşı dikkatli olmaları ve şikayetlerini iletmelerini rica ediyoruz" dedi.
Fiyatlardaki değişimi mercek altına alan zabıtalar, raflarda yeterli ürün bulunup bulunmadığı ve raf yerine stoklarda ürün tutulup tutulmadığını da inceledi.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.