BAŞKAN YALÇIN ENGELLİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN YALÇIN ENGELLİLERİ AĞIRLADI

Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal ve yönetim kurulu üyeleri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret ederek kendilerine sağladığı engelli araçları tamir ve bakım hizmeti için şükranlarını sudular.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın  3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Başkanlık makamında başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Engelliler Dernek Başkanı Efdal Özkartal, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle kendilerini kabul eden Başkan Yalçın’a teşekkür ederek sözlerine başlayıp, engellilerin toplumu oluşturan bileşenlerden birisi olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti.  “Engelli araçlarımızın tamir ve bakım hizmeti bizleri çok rahatlattı. Bizim açımızdan çok önemli bir hizmet.”                                            

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ da, yılda sadece bir gün değil her zaman engelli bireylerin yanlarında olduklarının altını şöyle konuştu  “Böyle günlerde bir takım farkındalığın öne çıkmasını sağlamış oluyoruz. O gün yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı değerlendirme fırsatı buluyoruz. Keşke böyle bir gün olmasa ama dünya hayatında sınavdayız. Allah, altından kalkamayacağımız yük vermesin. Hepimiz birbirimize vesile olacağız. El birliğiyle hayatı göğüsleyeceğiz. İnsanlara yardımcı olmak kadar güzel bir şey yok. Bir gönüle girmek, bir insanın yüzünü güldürmek kadar güzel bir şey yok. Sizlere yönelik isabetli bir hizmet yaptığımız için mutluyuz. İnsanların hayatını kolaylaştıran kuruma belediye denir. Sadece sağlıklı bireylerin hayatını değil asıl engelli kardeşlerimizin de hayatını kolaylaştırmak önemli. 7/24 Kütüphane yaptık. İlk olarak orada engellilerimizi düşündük. Görme, işitme ve bedensel engellilerimiz için bölümler yaptık.”

Konuşmaların ardından Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a plaket takdim ederken, Başkan Yalçın da misafirlerine dolma kalem, ajanda ve diğer hediyelerden oluşan çanta armağan etti. 

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği