Başkan Palancıoğlu, Kurban Pazarındaki Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Palancıoğlu, Kurban Pazarındaki Vatandaşlarla Bayramlaştı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Kurban Pazaryeri’nde vatandaşlarla bayramlaşarak, alanda yeni kurulan büyükbaş ve küçükbaş kurbanlar için teknolojik kesim parkurlarında daha hijyenik ve nezih bir ortamda kurban ibadeti yapıldığını söyledi.

 

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu bayram namazından sonra Mimarsinan Kurban Pazarı ve Kesim Alanında vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Başkan Palancıoğlu, “Mimarsinan Kurban Pazarı ve Kesim Alanı’mızda kurbanın heyecanı başladı. Bizde Melikgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kurban ibadetini temiz nezih bir ortamda yapması için 100 bin metrekare alanda güzel bir hizmet veriyoruz. Kurban kesim parkumuzda kurbanlıklar daha hijyenik ve seri bir şekilde kesilerek vatandaşlarımıza teslim ediliyor. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlarımız için teknolojik kesim parkurlarımız ve hemşehrilerimiz için sosyal alanlarla ibadetlerimizi hijyenik ve nezih bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Hizmetten vatandaşlarımız da oldukça memnun. Bu sene ilk defa böyle güzel bir hizmete başladık. Bundan sora uzun yıllar burayı kullanacağız. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da kardeşliği, samimiyeti ve muhabbeti paylaşmak çok güzel. Bizleri bir bayram sabahına daha eriştiren Allah’a şükürler olsun. İyi bayramlar diliyorum.” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe