BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR KURBAN KESİM MERKEZİNİ GEZDİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR KURBAN KESİM MERKEZİNİ GEZDİ

Kocasinan Belediyesince Erkilet Bülbül Pınarı mevkiini yapımı tamamlanan ve büyük bir titizlikle gerçekleştirilen kurban satış ve kesim merkezini yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, pandemi nedeni ile tüm önlemleri en ince ayrıntısına kadar en üst seviyede aldıklarını duyurdu.

Hazırlıkların tamamlandığı Erkilet Bülbül Pınarı mevkiini ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar çalışmaları yerinde inceledi.

Özellikle sosyal mesafe, maske ve temizliğe azami özen gösterildiğini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların daha sağlıklı ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hummalı bir şekilde çalıştıklarını vurgulayarak şunları kaydetti. “Yeni kurban satış ve kurban kesim yerindeyiz. Erkilet Bülbül Pınar bölgesine taşıdığımız kurban kesim yerimizin altyapı çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yapabilmeleri için belediyenin bütün ekipleri teyakkuzda olacak. Bütün birimlerimiz, bu bölgenin hazır hale gelmesi için gereken ne varsa yerine getirmiş durumdadır. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimin daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri içindir.”

Modern kurban kesim yeriyle Türkiye’ye örnek olduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle noktaladı“Bayram günü vatandaşlarımızın özellikle belediyelerimizin kesim için önermiş olduğu alanlarda kesim yapmaları noktasında hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Çünkü biz bu alanlarda temizlikle ilgili her türlü önlemleri aldık. Kesimin ardından oluşacak atıkların atılabilmesi için de belediyelerimiz tüm imkanlarını seferber ettiler. Şimdiden bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.”

Yapılan incelemelerin ardından 3 büyükbaş kurban kesimi yapıldı. Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi