BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı – KPSS’ye girecek adaylara başarı dileyerek, birçok insana istihdam imkanı sunacak olan KPSS’nin hayırlar getirmesini temenni etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kamu personeli olmak isteyenler için büyük önem taşıyan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek olan adaylara başarılar dilediği mesajında “Allah zihin açıklığı versin dua ve temennisinde bulunuyorum.  Kamu personeli olmak isteyenler için büyük önem taşıyan bir sınav. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar. Bu sınavlar gençlerimizin geleceklerini belirliyor. Sınavların, sorunsuz, sıkıntısız, bir şekilde geçmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca pazar günü sınav saatinde adayların dikkatinin dağılmaması için araç sürücülerinin korna çalmamalarını ve o saatlerde gürültü kirliliği yapılmamasını istedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. 1 Ağustos Pazar günü KPSS sebebiyle ulaşım seferlerinde güncelleme gerçekleştirdi. Buna göre sınav günü kent içi ulaşımda cumartesi tarifesi kullanılacak ve ihtiyaç halinde ek seferler konulacak. Güncel sefer saati ile güzergah bilgilerine https://www.kayseriulasim.com adresli web sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden ulaşılabilecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı

Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı

Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı

Kayseri'de ekmeğe zam

Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı

Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü

"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"

"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"

Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği

Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı

Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet