Güncel
23 Kasım 2017 - 16:41
Güncelleme: 23 Kasım 2017 - 16:41

BAŞKAN EKİCİ, ?KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

HIZ KESMEDEN İLERLİYOR?

BAŞKAN EKİCİ, ?KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ
Haberi Sesli Oku

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanılan 1. Etap 200 dairenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Ekici, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman´dan bilgi aldı.

Başkan Ekici, Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap 200 dairelik kısmında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini binaların dördüncü kat seviyesine geldiğini söyledi.

Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;

?Kentsel dönüşüm Projemiz tüm hızıyla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız 200 konutun kısa bir sürede dördüncü kat seviyesine geldik. Konutların anahtar teslimini 2018 yıl sonu itibariyle yapmayı planlıyoruz. Yapımı devam eden inşaatlarda, birinci sınıf kalite malzeme kullanılarak, vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli yapılarda oturmasını sağlayacağız. 130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek olup bu dairelerden 388 adetini satışa sunuyoruz. Hem vade farksız hem de ara ödemesiz olarak talep eden vatandaşlarımızı ucuza konut sahibi edeceğiz. Alt gelir grubu vatandaşlarımızın taleplerini dinledik ve buna istinaden alt gelir grubu vatandaşlarımız içinde talep toplama çalışması gerçekleştireceğiz. Yani, ne kadar talep o kadar daire üreteceğiz. Alt gelir grubu konutlardan almak isteyen vatandaşlarımız, bunun gerekli olan şartlarımızı kentsel dönüşüm ofisimize veya belediyemizden detaylı bilgi alabilirler. Aylık 750 TL´den başlayan ve 120 aya kadar vade seçeneği sunduğumuz konutlar, hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de Belediyemiz garantisindedir. Kentsel dönüşüm alanında oturacak halkımız rahat, konforlu ve yaşanabilir bir Hacılar´da ikamet edeceklerdir. Talep toplama çalışmamız yaklaşık on gün gibi bir kısa süre olmasına rağmen halkımızın teveccühü ile devam etmektedir. 1 Ocak 2018 tarihinde talep toplama çalışmamız sona erecek olup başta Hacılarlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.?

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor’da Başakşehir mesaisi başladı

Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.

Cıngı’dan Kayseri tarımı için dikkat çeken açıklamalar...

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Kurulu’nda Kayseri detayı…

Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yemliha Mahallesi’ne yeni sağlık yatırımı geliyor

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.

Develi’nin eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Vali Çiçek’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağı saldırısına sert tepki

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.

Gram altın 10 bin TL olur mu? İslam Memiş’ten dikkat çeken tahmin

Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.

Okandan’dan sağlık yatırımı açıklaması: 800 yataklı yeni hastane

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kayseri’de ByLock kullanıcısı ihraç emniyet müdürü yakalandı

Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.

Kayserili iş adamına 25 yıl hapis cezası

Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri nöbetçi eczaneler (20 Ocak 2026)

Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.

Kayseri’de toplu taşımada sürpriz değişiklik! Raylı sistemde yeni tarife başladı

Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri sağlıkta yeni bir eşiğe hazırlanıyor: 800 yataklı hastane müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kurşunlu Camii Yanındaki Tuvalet Fare Sorunu ile Gündemde: Vatandaş Tedirgin

Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.

Geleneksel Kayseri Pastırmasına Sosyal Medya Darbesi!

Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9