Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türk Polis Teşkilatı´nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla polis memurları ve polis okulu öğrencileriyle birlikte fidan dikti. Kocasinan´ın dört bir tarafında ağaçlandırma çalışmaları yaparak vatandaşların gönlünü kazanan Başkan Çolakbayrakdar´ın polis teşkilatının mensuplarıyla birlikte ağaç dikmesi renkli görüntüler oluşturdu.
Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Osmangazi Mahallesi´nde 340 fidanın toprakla buluşturduğu etkinliğe, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın yanı sıra Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, polis memurları, Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri ve mahalle sakinleri katıldı.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için durmadan çalıştıklarını vurgulayarak, ?Ağaç dikme etkinliğimizi bu hafta polis okulumuzdaki öğrencilerle birlikte gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat cansiperane görev başında olan tüm polislerimize kolaylıklar diliyor, haftalarını kutluyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki etkinliklerimize çocuklarımızı mutlaka dahil ediyoruz. Çünkü emanet aldığımız çevreyi bizden sonraki nesillere bırakacağız. Bu vesileyle bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, gazilerimize hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum? ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Başkan Çolakbayrakdar, polis memurları ve polis okulu öğrencileriyle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.
(11 Nisan 2018) BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,
POLİS HAFTASINI FİDANLARLA TAÇLANDIRDI
Kayseri Haber Gazetesi
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de