Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri halkına daha iyi hizmet götürebilmek için durmaksızın çalıştıklarını belirterek, ?Bütün gayretimiz, çabamız; ülkemizin daha güçlü olması içindir? dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve sendika üyelerini ziyaret etti. Hak-İş´ e bağlı sendikaların temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet etti. ?Kocasinan Belediyesi işçi dostu belediyedir? diye sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Bizim işimiz milletten aldığımız emaneti yine millet için en iyi şekilde kullanmaktır. İşçilerimizin hakları ve alın terleri neyse hukuk çerçevesinde haklarını vermek en önemli görevlerimizden bir tanesidir. 400 bin nüfuslu 156 bin hektarlı, 116 mahallesi bulunan ve 33 şehirden büyük Kocasinan ilçesine hizmetler üretiyoruz ve ilçemize bin 500 çalışanımızla fedakarca hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımıza gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarımla hizmet ulaştırıyoruz. ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ felsefesiyle, bizler eşref-i mahluk olan insana hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hepimizin ortak kaygısı; Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında huzur içerisinde yaşamaktır. Bu huzur ikliminin daim olmasıdır. İyi ki varsınız. Kocasinan Belediyesi olarak 400 bin nüfusla birlikte aynı zamanda1 milyon 400 bin nüfuslu Kayserimize hizmet ediyoruz. Bütün gayretimiz, çabamız; ülkemizin daha güçlü olmasıdır.? ifadelerini kullandı.
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Hak-İş Sendikasının Kayseri´de yaklaşık 30 bin üyesi var. Hem Kayseri hem ülkemizin daha ileri seviyelerde olması için alın teri döküyoruz. Özellikle Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan´da bizlere ilkleri yaşattı. Taşeronlarla ilgili toplu iş sözleşmesi sürecinde ilk Yüksek hakem Kurulu´nda çıkan sözleşmeyi yaptık ve sonrasında başkanımıza taleplerimizi ilettik. Ne gerekiyorsa başkanımız talimat verdi ve şenlik havasında hem geriye dönük ücretler ödendi hem de ihale sürecinde uygulandı. Bundan dolayı her zaman bizlerin yanında olan başkanımıza teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...
Kocasinan'da öğrencilere ücretsiz kahvaltı projesi için ihale süreci başladı...Detaylar Kayseri Haber'de