?EVET DİYEREK MEMLEKETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Ağrılılar Derneği ile Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Gecede belediye yatırımları açısından 2016 ve 2017 yılını değerlendiren Başkan Çelik, 16 Nisan referandumuna da değinerek, ?Referandumda ?evet´ diyerek memleketimize sahip çıkacağız? dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros ile Kars, Ardahan, Iğdırlılar Derneği Başkanı Aytaç Kırmızıtaş tarafından karşılandı.
Gecede yaptığı konuşmada 2016 yılında ülkemizin olabilecek her türlü hainliği ve kötülüğü yaşadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Ülkemiz tüm bu hainliklere rağmen %3 dolayında büyüme yaşadı. Bu büyümenin bir benzerini Kayseri´de de bizler yaptık. Hiç boş durmadan koşturduk ve 550 milyon TL´lik yatırım yaptık. 15 Temmuz hain girişimine rağmen büyümeyi sürdürdük. 2017´de de aynı hızla yatırımlarımıza devam edeceğiz. Son bir aydır hemen her gün temel atma ve açılış törenlerimiz oluyor. Yılsonuna kadar böyle devam edeceğiz. Bu yıl 1,2 milyar TL´lik yatırıma başlayacağız? dedi.
Konuşmasında 16 Nisan referandumuna da değinen Başkan Çelik, ?15 Temmuz´da nasıl meydanlara çıkarak memleketimize sahip çıktıysak 16 Nisan´da da ?evet´ diyerek memleketimize sahip çıkacağız? diye konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de yapılan anayasa değişikliğinin maddelerine değinerek referandumun ülkemiz için önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, anayasa değişikliği oylamasında Kayseri´den güçlü bir ?evet´ beklediğini kaydetti.
Konuşmaların ardından Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros, Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik´e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.