Başkan Büyükkılıç,

Başkan Büyükkılıç,

?Örnek Belediyecilikte Hepimizin Emeği Var? ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bayram sonrası yeniden start veren mesai ile birlikte atölye tesislerinde, fidanlık tesislerinde, zabıta hizmet binalarında, temizlik garajında ve belediye hizmet binasında belediye çalışanlarının geçmiş bayramlarını kutladı.
Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayram sonrası ilk mesai günü bayramlaşmayı uygun bulduklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarının birbirleri ile saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarını sürdürdüklerini, bu açıdan Melikgazi camiasının adeta büyük bir aile olduğunu kaydetti.
Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel faaliyetlerde, çalışanlarının emeğinin olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, beş ilçesi bulunan Kayseri merkez nüfusunun % 50´sine hizmet verildiğini, alan olarak da çok büyüdüğünü ancak iyi bir planlama ve koordinasyon ile hizmetlerin aksatılmadan devam ettirildiğini kaydetti?
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, referans ve örnek belediyeciliğin temelinde personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışmasının bulunduğunu bunu daha da artırarak hizmet ve yatırım zinciriyle devam ettireceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor