Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, KTB, Sanayi Odası, Ticaret Odası ile Develi, Bünyan ve Yahyalı Ticaret Odalarının Ankara temaslarını değerlendirdi.
Başkan Bağlamış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile yaptıkları görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ifade etti.
Yapılan ziyaretlerde, Kayseri ile ilgili bilgilerin yanı sıra yapacakları projeler hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduklarını kaydeden Başkan Recep Bağlamış, ? Sayın Bakanlarımız bizi oldukça samimi bir şekilde karşıladı. İş dünyası olarak bazı sıkıntılarımız ve taleplerimizden bahsettik. Kendileri gerekli yardım ve desteği vereceklerini söylediler. Teşekkür ederiz.? dedi.
TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu´nu TOBB İkiz Kulelerde ziyaret ettiklerini hatırlatan Bağlamış, ? Sayın başkanımız yeni seçilen bizleri ve arkadaşlarımızı tebrik ederek başarılar diledi. Bizde Kayseri´den giden Borsa ve Oda yöneticileri olarak Başkanımıza desteğimizi ifade etmek, bağlılığımızı göstermek için ziyaret ettik. Sayın Hisarcıklıoğlu, Kayseri´nin gururudur. Her zaman Başkanımızın yanındayız? dedi.
KTB Başkanı Recep Bağlamış, Ankara trafiğinin oldukça yoğun geçtiğini ifade ederek,? Amacımız bize verilen görevi layıkıyla temsil etmek, üyelerimize ve şehrimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bunun için projeler geliştirip hayata geçireceğiz. Ankara temaslarımızda bu açıdan önemliydi? diye konuştu.
Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla Ankara kulisleri hareketlendi. Görevden affını isteyen bakanların ardından iki önemli koltuk yeni isimlere teslim edildi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen panelde dijitalleşme, veri güvenliği ve dijital egemenlik konularının çok boyutlu şekilde ele alındığını belirtti.
AK Parti Hacılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Derya Baktır atandı
Develi-Yahyalı Süt Üreticileri Birliği'nde yapılan Seçimli Genel Kurul tamamlanırken, yeni başkan Nazif Hodul seçildi.
Kayseri'de suça sürüklenen çocuklara yönelik çalışmalar değerlendirildi.
AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Turgut Koç teşkilatı ile birlikte TBMM’de AK Parti Kayseri Milletvekillerini ziyaret ederek, Tomarza ilçesine yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundu.
İsmail Özdemir şeker fabrikalarının sorunları hakkında soru önergesi verdi. İşte detaylar...
Hulusi Akar mecliste şehit yakınlarını ağırladı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Kayseri'de dış görünüşü nedeniyle Jeffrey Epstein'e benzetilen Rıfat Özdemir, maruz kaldığı baskıdan dolayı şehri terk etti.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde, sağanak yağış sonrası metruk bir ev yıkıldı.
Forkliftle kuyumcu dükkanını soyan hırsız, eşekle olay yerinden kaçmış
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun CHP’li belediyelerin deprem bölgesine gönderdiği yardımlarla ilgili sözlerine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’ten tepki geldi. İşte Detaylar...
Kayseri'nin Talas ilçesinde apartman görevlisini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ilk kez hakim karşısına sanık savunmasında bakın ne dedi? Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de psikolojik bunalım yaşadığı öne sürülen bir kişi, ekiplerin zamanında müdahalesiyle hayata tutundu.