AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI ZİYARET

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kayseri İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

2019 yılı Koruyucu Aile hedeflerini gerçekleştirme sırasında İlimiz Kayserinin, 81 il arasında 1. Olması sebebi ile gerçekleşen ziyarete Ak Parti il Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; ‘’Koruyucu aile hedeflerini gerçekleştirmede Ülkemiz genelinde 1. Sırayı alan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzü teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ettik. İl Müdürümüz Sayın Nevzat Özer ve Kurum personelimizle bir araya gelerek elde ettikleri başarıyı tebrik edip günün anısına hediye takdiminde bulunduk. Sayın Müdürümüz ve personelimize nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer’de ‘’ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirerek, topluma fayda sağlamak için buradayız. Türkiye genelinden birinci olmak bizim çalışma azmimizi daha da arttırdı. Ekip arkadaşlarımızla üzerimizdeki sorumluluğumuzun kolay olmadığını biliyoruz. Sayın Milletvekillerimizin şehrimizin protokolünün ve Sayın İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ve ekibinin bizleri arayıp sorması bizi daha da heyecanlandırdı. Bundan sonra daha fazla çalışıp şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Katıl gösteren başkan ve başkan yardımcılarımıza ve il yönetimine teşekkür ediyorum’’ dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı