AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.
Ziyarete, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da katıldı. KGC Başkanı Metin Kösedağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, gazetecilerin belediye hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmasındaki rolüne dikkat çekerek, “Yaptığımız hizmetleri halkla buluşturan sizlersiniz” dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise gazetecilerin şehirle belediyeler arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü vurguladı.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da basının, Kayseri’nin tanıtımı, turizm ve yatırım başta olmak üzere birçok alanda kritik bir role sahip olduğunu ifade etti.
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri basınıyla bugüne kadar uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza sizler aracılığıyla anlatabiliyoruz” diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise basının önemine değinerek, “Yapılan hizmetlerin paylaşılması ve vatandaşlara ulaşması noktasında basını çok önemsiyoruz. Bugün de bu vesileyle bir aradayız” ifadelerini kullandı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.
Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde KGC’yi ziyaret ederek basın mensuplarını emniyet teşkilatının ayrılmaz bir paydaşı olarak gördüklerini söyledi.
Kayseri Oto Sanatkarlar Odası'nın (KOSO) 30. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Şeyhi Odakır, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kayseri'de yarın kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağı belirtilerek vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla KGC’yi ziyaret ederek basın mensuplarının toplumsal katkısına dikkat çekti.
TFF 3. Lig 2. Grup’ta Erciyes 38 FK, deplasmanda Türk Metal 1963’e 2-0 mağlup olarak ikinci yarıya puansız başladı.
Hafta sonunu fırsat bilen binlerce yerli ve yabancı turist Erciyes'e akın etti.
Kayseri Ticaret Odası yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.
Kayseri Oto Sanatkarları Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Şeyhi Odakır, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.
Saadet Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Onat, Sahabiye Mahallesi’nde yağış sonrası suyla kaplanan yola dikkat çekmek için sembolik bir eylem yaptı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının fedakârlıkla görev yaptığını vurguladı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.
Hacılar Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Fatih Erkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda basının demokrasi ve toplumsal bilinç açısından önemine dikkat çekti.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, dijital mecralarda yapılan alışverişlerde satılan ürünlere talep gelmesinin ardından iptal edilip fiyatlarının yükseltilip yeniden satışa sunulduğunu söyledi. Detaylar Kayseri Haber.