Tarih: 29.11.2015 17:11

AGÜSPOR´DA MORALLER YERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde sezonun 6.haftasında deplasmanda Beşiktaş´a konuk olan AGÜ Spor, sahaya ?Kadına şiddete karşı buradayım de? pankartı ile çıktı. Karşılaşmaya temkinli başlayan AGÜ Spor, son çeyrekteki performansı ile sahadan 68-73 galip ayrılmayı başardı.

Beşiktaş karşısında ilk periyodu 1 sayı farkla 15-16 galip tamamlayan AGÜ Sporlu kızlar, mücadelenin ikinci periyodunda ise başa baş bir performans sergilediler. Beşiktaş karşısında özellikle Zoi Dimitrakou ve Lara Sanders ile sayı arayan AGÜ Spor, devreyi 33-33´lük beraberlikle tamamladı. Ayhan Avcı ve kenar yönetimin 2.periyottaki hakem kararlarını beğenmemeleri ve tepki göstermeleri ise Beşiktaş yönetimi ve taraftarının tepkisini çekti.
3.çeyrekte ise AGÜ Spor´da Pınar Demirok ve Esra Ural´ın 3 sayı denemeleri başarısız olurken, hücum da pota altında ise Zoi ve Lara Sanders´in çabaları ise yanıt verdi. Çekişmeli geçen 3.çeyreğin son 8 saniyesinde Beşiktaş´ın kazandığı teknik faul sonrası atışlar sayı ile sonuçlanırken, bu devre 52-49 Beşiktaş´ın üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyrekte ise ilk çeyrekte oyunda yer almayan AGÜ Spor´un son transferi Gray topladığı 17 sayı ile göze çarptı. Bu periyodun son 2,5 dakikasına girilirken, Zoi Dimitrakou´un 3 sayılıkları ve Honti ile Gray´ın pota altı mücadeleleri skoru 66-66´ya taşıdı. Son 15 saniyeye girildiğinde ise Zoi´nin 3´lük sayıları sonrasında skor 68-71 AGÜ Spor lehine oldu. Son düdük ile birlikte ise AGÜ Spor, Beşiktaş karşısında sahadan 68-73 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmaya Zoi Dimitrakou´nun performansı ve 3 sayılıkları damga vururken, son transfer Gray´ın oyun stili ve Honti ile Lara Sanders ve Pınar Demirok´un performansı damga vurdu.
AVCI, ?KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ?
Karşılaşma sonrası konuşan Baş antrenör Ayhan Avcı, ?Beşiktaş´ı kutluyorum. Son derece güzel ve çekişmeli bir mücadeleye imza attık. Takım olarak cuma gününden bugüne kadar kısa süreli bir çalışmamız oldu. Son transferimiz Gray´da takıma adaptasyon açısından pek bir şey yaşayamamıştı. Ancak bugün sahada ona da görev verdik ve toplam 17 sayıya imza attı. Son çeyrekte 8 sayı gerideydik ve toparlanarak maça ağırlımızı koyduk. Rakibin moralini bozan ise 3 sayılık atışlar oldu. Bu konuda da Zoi elinden geleni iyi bir şekilde potaya yansıttı. Takım olarak iyi durumdayız. Kazandığımız için mutluyuz? diye konuştu.



29 KASIM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —