AGÜSPOR´DA MORALLER YERİNDE

AGÜSPOR´DA MORALLER YERİNDE

BEŞİKTAŞ 68-73 AGÜ SPOR

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde sezonun 6.haftasında deplasmanda Beşiktaş´a konuk olan AGÜ Spor, sahaya ?Kadına şiddete karşı buradayım de? pankartı ile çıktı. Karşılaşmaya temkinli başlayan AGÜ Spor, son çeyrekteki performansı ile sahadan 68-73 galip ayrılmayı başardı.

Beşiktaş karşısında ilk periyodu 1 sayı farkla 15-16 galip tamamlayan AGÜ Sporlu kızlar, mücadelenin ikinci periyodunda ise başa baş bir performans sergilediler. Beşiktaş karşısında özellikle Zoi Dimitrakou ve Lara Sanders ile sayı arayan AGÜ Spor, devreyi 33-33´lük beraberlikle tamamladı. Ayhan Avcı ve kenar yönetimin 2.periyottaki hakem kararlarını beğenmemeleri ve tepki göstermeleri ise Beşiktaş yönetimi ve taraftarının tepkisini çekti.
3.çeyrekte ise AGÜ Spor´da Pınar Demirok ve Esra Ural´ın 3 sayı denemeleri başarısız olurken, hücum da pota altında ise Zoi ve Lara Sanders´in çabaları ise yanıt verdi. Çekişmeli geçen 3.çeyreğin son 8 saniyesinde Beşiktaş´ın kazandığı teknik faul sonrası atışlar sayı ile sonuçlanırken, bu devre 52-49 Beşiktaş´ın üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyrekte ise ilk çeyrekte oyunda yer almayan AGÜ Spor´un son transferi Gray topladığı 17 sayı ile göze çarptı. Bu periyodun son 2,5 dakikasına girilirken, Zoi Dimitrakou´un 3 sayılıkları ve Honti ile Gray´ın pota altı mücadeleleri skoru 66-66´ya taşıdı. Son 15 saniyeye girildiğinde ise Zoi´nin 3´lük sayıları sonrasında skor 68-71 AGÜ Spor lehine oldu. Son düdük ile birlikte ise AGÜ Spor, Beşiktaş karşısında sahadan 68-73 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmaya Zoi Dimitrakou´nun performansı ve 3 sayılıkları damga vururken, son transfer Gray´ın oyun stili ve Honti ile Lara Sanders ve Pınar Demirok´un performansı damga vurdu.
AVCI, ?KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ?
Karşılaşma sonrası konuşan Baş antrenör Ayhan Avcı, ?Beşiktaş´ı kutluyorum. Son derece güzel ve çekişmeli bir mücadeleye imza attık. Takım olarak cuma gününden bugüne kadar kısa süreli bir çalışmamız oldu. Son transferimiz Gray´da takıma adaptasyon açısından pek bir şey yaşayamamıştı. Ancak bugün sahada ona da görev verdik ve toplam 17 sayıya imza attı. Son çeyrekte 8 sayı gerideydik ve toparlanarak maça ağırlımızı koyduk. Rakibin moralini bozan ise 3 sayılık atışlar oldu. Bu konuda da Zoi elinden geleni iyi bir şekilde potaya yansıttı. Takım olarak iyi durumdayız. Kazandığımız için mutluyuz? diye konuştu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’