Yahyalı Ağcaşar Barajı yanındaki mesire alanında yapılan fidan dikim faaliyetine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Enver Şamil Taşçı, belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen fidan dikim programında, Türkiye Yüzyılı çerçevesinde ağaçlandırma faaliyetlerinin devam ettiğini ifade eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, "Ağaçlandırma sahamızdayız. Ben öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç başkanımıza, Genel Sekreter Yardımcımıza, Park Bahçeler Daire Başkanımıza, ekibine ve ekibimize gönülden teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu. Yaklaşık bin 200 fidanın toprakla buluşturulduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti;
"Ağaçlandırma bir gün değil, 365 gün olmalı hem sevgisi hem de dikimle ilgili çabalar, gayretler. Burası Yahyalı’mızın en güzel mesire alanlarından bir yer. Ağcaşar barajımıza nazır bir yer. Ağaçlandırma çalışması yakışacak. Ben bir kez daha emek ve gayretlerinden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum."
Fidan dikim programında soğuk havaya rağmen büyük bir gayret ile görev alan belediye personeli ise büyükşehir belediyesinin, sadece Yahyalı değil hemen her ilçede bu tür yeşillendirme çalışmalarını son hızla devam ettirdiğini dile getirdi. Dikim faaliyetlerine katılan vatandaşlar da herkesi fidan dikmeye ve yeşillendirme faaliyetlerine destek olmaya davet ederek, "Fidan dikmek için geldik. Doğamızı yeşillendirmek için, çocuklarımıza güzel bir gelecek sağlayabilmek için geldik. Hepinizi fidan dikmeye davet ediyoruz. Daha yeşil, daha sağlıklı hayat için yeşilliğe ihtiyacımız var. Yeşil bir vatan için fidan dikmeye devam. Bir fidan yeşilliktir oksijendir" ifadelerini kullandılar.
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.
Kayseri'de hizmet verecek nöbetçi eczane listesini sizler için derledik. Şehirde 22 Ocak 2026 tarihinde 14 eczane akşam hizmet verecek. Detaylar haberimizde....
Kayseri Amatör Telsizciler Derneği Başkanı Yavuz Altıntop, 2025 yılı içinde 3 bin 280 amatör telsizci yetiştirdiklerini belirterek, olağanüstü durumlarda telsiz haberleşmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.
Kayseri'de bugün sosyal medya gündemini hangi paylaşımlar oluşturdu? İşte gün içerisinde paylaşılan ve öne çıkan sosyal medya paylaşımları.