Yahyalı’da mesai bayramlaşma merasimi ile başladı

  Yahyalı’da mesai bayramlaşma merasimi ile başladı

Bayram tatili sonrası ilk mesai gününde Yahyalı Belediyesi’nde gün bayramlaşma merasimi ile başladı.

Belediye Hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk tüm personelinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve birimlerde görev yapan personellerin katıldığı bayramlaşma merasiminde çalışanlarının tek tek elini sıkan Başkan Öztürk, “ Biz, birlikte Yahyalı için çalışan kocaman bir aileyiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın.” İfadesini kullandı.

Merasimde personellerine hitap eden Başkan Öztürk gayretli çalışmaları için şükranlarını sunarak şöyle konuştu “Belediye olarak, Rabbimin yarattığı insan vücuduna benziyoruz. Her organın vücutta bir görevi var. Bizimde başkanın, başkan yardımcılarının, birim müdürlerimin ve personellerin ayrı ayrı görevleri var. Ama kullukta hepimiz eşitiz. Yerel seçimlere yaklaşıyoruz. 2024 yılı Mart ayında seçim olacak. Seçimlere hazır olmamız lazım. Onun için şu 4-5 aylık süreçte gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışacağız. Bu noktada tüm personellerimden ayrı ayrı özveri bekliyorum. Sizden ricam görev bilinciyle, kulluk biliciyle çalışmalarımıza devam edelim. Belediye çalışmalarında ufak bir aksama bize kadar ulaşıyor. Aynı vücudumuzda olduğu gibi. Yaklaşık 9.5 yıldır bu ilçeye hizmet ediyorum. Eğer biz başarılı bir belediye olduysak bu sizin sayesindedir. Kerameti kendimden asla bilmedim. Bize destek veren halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu ilçeye manevi özellikler ve güzellikler vermiş. Bu Kadir Şinas insanlar için biz dur durak bilmeden çalışacağız. “ 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi
Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı