Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında büyük kolaylık sağlayan N Kolay Kayseri Ulaşım Mobil Uygulaması’na ilk kez üye olan vatandaşlarımıza 4 biniş hediye imkânı sağlıyor.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından 8 Nisan 2022 tarihinde kamuoyuna tanıtımı yapılan N Kolay Kayseri Ulaşım Mobil Uygulaması’ndan Kayserililer memnun kaldı.
Ulaşımda örnek uygulamalara imza atan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Aktifbank N Kolay iş birliği ile uygulamanın daha çok kullanılması ve geniş kitleye ulaşması için yeni bir kampanya başlattı.
Kayseri Ulaşım A.Ş. 340 bayi, 17 özel gişe ve 80 otomatik bilet dolum makinası ile hizmet verirken, toplam 437 fiziki noktada Kayserililer, bilet teminini yapabilirken, gelişen teknoloji ile birlikte bilet gişelerine gitmeden N Kolay Kayseri Ulaşım Mobil Uygulaması’ndan tüm işlemleri yapabiliyor.
N Kolay ile kullanıcılar istediği yerden kolayca müşteri olabiliyor, para transferi ve ödeme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Uygulamaya üye olan vatandaşlar, kart bakiyelerini görüntüleyip, kart olmadan kullanabiliyor. N Kolay Kayseri Ulaşım Mobil Uygulamasını indirip, ilk kez üye olan her vatandaşımıza 4 biniş 26 TL hediye ediyor.
31 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyanın detaylarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...