Arazi ve yayla yolları bakım onarım

  Arazi ve yayla yolları bakım onarım

Büyükşehir Belediyesi ekipleri bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte tüm ilçelere yönelik başlattığı arazi ve yayla yolları bakım onarım çalışmasına İncesu ve Yeşilhisar bölgeleri ile devam ediyor.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, kırsalda sürdürdüğü altyapı ve ulaşım çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin konforunu arttırmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da baharın gelmesiyle tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışma yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığınca İncesu Bölgesi ve Yeşilhisar Bölgesinde 7 adet greyderle arazi ve yayla yolları bakım onarım çalışması yapıyor.

Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesini ve halkın ekonomisini güçlendirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tüm Kayseri bölgesindeki tarım, arazi ve yayla yollarında bu çerçevesinde çalışma yapacak.

Öte yandan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi hinterlandında ilçeler ve kırsal mahallelerde yol, asfalt, kilit parke, sosyal tesislerin yapım, bakım ve onarım gibi hizmetlerini 7 gün 24 saat ve dört mevsim sürdürüyor

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı