49 ŞEHİT YAKINI

49 ŞEHİT YAKINI

DUALARLA UMRE´YE UĞURLANDI ?

20 Temmuz 2015´ten sonra şehit olan asker, sivil ve polis şehitlerin birinci derece yakınları İl Müftülüğü ve hayırseverlerce tertiplenen umre gezisi için kutsal topraklara uğurlandı? İl Müftülüğü önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde konuşan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven "Bizler için de dua ederseniz büyük mutluluk yaşayacağız? ifadesini kullandı ve dualarla uğurlandı?
Temmuz 2015´ten sonra şehit olan asker, sivil ve polis şehitlerin birinci derece yakınları İl Müftülüğü ve hayırseverlerce tertiplenen umre gezisi için kutsal topraklara uğurlandı? Uğurlama merasimine İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu, şehitlerin umreye gidecek olan birinci derece yakınları ve aileleri katıldı.
İl Müftülüğü tarafından düzenlenen organizasyonla kutsal topraklara gittikleri için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtirken, şehit yakınları İl Müftüsü Güven´e şükranlarını sunarken, İl Müftüsü Güven ise umreye gidecek olan şehit yakınlarından vatanımız, milletimiz, devletimiz ve İslam alemi için dua etmelerini istedi. Müftü Güven ayrıca "Bizler için de dua ederseniz büyük mutluluk yaşayacağız" değerlendirmesinde bulundu?
11 günlüğüne dualarla umreye gönderilen şehit yakınlarının Umre ziyaretini tamamlayarak 22 Mayıs 2017 - Pazartesi günü ilimize geri dönmesi bekleniyor?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”