Turan Köyü doğumlu 24 yaşındaki Şaban Gökşen´e Salı gününden bu yana ulaşılamıyor. Baba Yusuf Gökşen, oğlunu görenlerin Allah rızası için kendisine ulaşması konusunda çağrıda bulundu.
Psikiyatri hastası olan ve 4 yıldan bu yana tedavi gören 24 yaşındaki Şaban Gökşen´e, Salı günü öğle saatlerinden bu yana ulaşılamıyor. Oğlunun, Salı günü hastaneye kontrole gittikten sonra kaybolduğunu söyleyen Baba Yusuf Gökşen, ?Oğlum her ay doktor kontrolüne gidiyor. Salı günü de annesiyle birlikte doktora gidiyor saat 09.00´da kan alınıyor, saat 13.30´da da sonuçların alınması için gidiliyor. Tahlil sonuçları çıktığında annesi ile içeri giriyorlar. Doktor Şaban ile konuşuyor, sonra tabi hastanın duymaması gereken konuşmalar oluyor ve Şaban´ı dışarı çıkarıyor. Annesi dışarı çıktığında çocuğu göremiyor. O zamandan bu zamana kadar da kayıp. Damadım polisi ve jandarmayı aradı, akşam Yenişehir Karakolu´na ifade verdik ama o günden bu yana ulaşamıyoruz.? diye konuştu.
GÖRENLER 0535 246 11 39 NUMARALI TELEFONDAN AİLEYE ULAŞABİLECEK
Aile bireyleri olarak üç günden bu yana Şaban Gökşen´i her yerde aradıklarını ancak bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Baba Yusuf Gökşen, ?Oğlumun Erkilet tarafında olduğunu düşünüyoruz. Çünkü ertesi gün yaptığımız aramada otobüs şoförlerinden aldığımız bilgiye göre o tarafta otobüse binmiş, iki durak sonra da inmiş. Üzerinde parası, cep telefonu, nüfus cüzdanı falan da yoktu. Mavi kapşonlu uzun kollu tişört ile mavi kotu vardı. İnsanlık namına, Allah rızası için gören, duyan, bilen varsa 0535 246 1139 numaralı telefondan bize ulaşmasını istiyoruz.? diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...