ZİNCİDERELİLER,

ZİNCİDERELİLER,

HAYMANA´YI BAĞRINA BASTI

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, Zincidere ve Başakpınar Mahallerine yaptığı ziyarette, bu mahallelere gitmeyen hizmetin hesabını soracağını söyledi. Mahalle sakinleri ise Osman Haymana´yı, yoğun ilgileriyle bağırlarına bastı.

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman haymana, seçim çalışmalarını Başakpınar ve Zincidere Mahallelerine düzenlediği ziyaretle devam etti.

Başakpınarspor-Belsin Esen Makinaspor arasında oynanan Amatör Küme maçının taraftarla birlikte izleyen Av. Osman Haymana, iki takımada başarı dilerken, kazananın Başakpınarspor olması temennisinde bulundu.

Maç sonrası Başakpınar sakinleriyle buluşan Av. Haymana, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve hepsinin çözümü için projeler planladığını hatırlattı.

Av. Osman Haymana Başakpınar ziyareti sonrası Zincidere Mahallesini de ziyaret etti. Zincidere´deki  kahvehanede toplantıya katılan Av. Haymana, mahalle sakinlerinin belediye hizmetlerinden dolayı yaşadıkları sıkıntıyı dinledi.

Cesaretiniz Bizlere Cesaret Veriyor

Ulaşım sorunu başta olmak üzere su, yol, alt yapı sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü belirten Zincidere sakinleri, ?Her defasında çözeceğiz diyorlar ama sorunlarımız her geçen gün katlanarak büyüyor. Biz yalnızca seçimden seçime hatırlanıyoruz. Bu bizim insan olarak ağrımıza gidiyor. ?Oyunuzu verin biz size bütün hizmeti sağlayacağız´ diyenler ertesi gün bizleri tanımadılar! Osman Bey sizi cesaretinizden dolayı kutluyoruz. Çünkü kimsenin konuşmaya cesaret edemediği bir ortamda siz aday olma cesareti gösteriyorsunuz. Sizin cesaretiniz bizleri cesaretlendiriyor ve bizlerde sorunlarımızı artık söyleyebiliyoruz. Desteğimiz sizinle.? Dediler.

Size Verilmeyen Hizmetin Hesabını Soracağım

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Osman Haymana ise Başakpınar ve Zincidere sakinlerine, mahallelere gitmeyen hizmetin hesabını soracağını belirterek, ?Buralar bizlerin evi. Buralarda yaşayan sizlersiniz. Yani bizleriz. İnsan kendi evine hizmet götürmez mi? Bunu anlamak mümkün değil! İşte bunlar Başakpınar ve Zincidere´yi kendi evi gibi görmüyor. Buralarda yaşayan insanımızı kendi insanı olarak görmüyor. ?Bu mahallelerden oyu alalım sonra da yolumuza bakalım´ der gibi hizmet getirmiyor ve buraları kaderine terk ediyorlar. Buralara hizmet getirmeyenlerden hesap soracağım. Vicdanlarına bırakmayacağım, yakalarına yapışacağım. Sizlerin hakkı ödenemez. Sizler belki de hiç tanımadığınız insanlara oy verdiniz. Neden? Çünkü onlara inandınız. İnanmak insanın en saf halidir. Kimsenin insanların en saf hallerini sömürmesine izin vermeyeceğim.? Şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı