ZEHİR TACİRLERİNE KOÇBAŞILI BASKIN

ZEHİR TACİRLERİNE KOÇBAŞILI BASKIN

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince  gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda kapısı koçbaşı ile kırılıp girilen evde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, M.B. ve M.S.'nin birlikte hareket ederek uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Şahısların evini tespit eden ekipler, koçbaşı ile kapısını kırdukları evde arama yaptı. Yapılan aramada, 7 parça halinde 35.95 gram metamfetamin, 2 parça halinde 2.20 gram bonzai, 1 adet uyuşturucu paketlemek için rulo folyo ve 1 adet pompalı tabir edilen tüfek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanan 5 kişiye 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapılırken, 2 kişi ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir diğer operasyonu da Develi ilçesinde gerçekleşti. İlçede  ikamet eden yabancı uyruklu şahısların evlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Eve operasyonda düzenleyen ekipler, 5 kişiyi gözaltına alırken, evde de arama yaptı. Yapılan aramada satışa hazır fişekler halinde ve ayrı poşet de toplu olarak toplam 241 gram metamfetamin, 3 adet hassas terazi,1 adet uyuşturucu paketlemek için rulo folyo ve suç unsurları ele geçirildi.  Gözaltına alınan yabancı uyruklu 5 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.


Haber Kaynak : İHA

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı