Zehir Tacirleri’ne geçit yok

Zehir Tacirleri’ne geçit yok

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde iki farklı adrese gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo kubar esrar ve 260 gram preslenmiş esrar, 210 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan ölçek ve 1 adet hassas terazi ele geçirilirken 4 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Uyuşturucu madde kullanım yaşının her geçen yıl biraz daha aşağılara çekilip ortaokul seviyelerine kadar indiği ülkemizde zehir tacirleri insanlarımızı zehirlemek için sürekli yeni yöntemeler geliştirirken İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri de bu vicdansızlarla mücadelede hız kesmiyor.

Bu kapsamda ilimizde gerçekleştirilen iki farklı baskının ilki Felahiye ilçesinde idi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekipleri, F.K. isimli şahsın Felahiye ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Şahsın evini tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Narkotik köpeği ile arama yapan ekipler, çatı arasında kiremitlerin altına zulalanmış 1 kilo kubar esrar, 260 gram preslenmiş esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.                                     

Kocasinan ilçesinde ki bir diğer baskında ise tesbit edilen bir  adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, kapıyı koçbaşı ile kırarak eve girdi. Bu sırada evde bulunan E.Y., M.Ş. ve M.K., uyuşturucu maddeleri imha etmek için sobaya attı. Maddeleri alan ekipler evde de arama yaptı. Yapılan aramada, 210 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan ölçek ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi.  Baskın sonrası gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.                                  

 


Haber Kaynak : İHA

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı