Yukatel Kayserispor’da yeni başkan ‘Ali Çamlı’ Oldu

Yukatel Kayserispor’da yeni başkan ‘Ali Çamlı’ Oldu

Kulübün borcu 798,4 Milyon TL olarak açıklandı

Yukatel Kayserispor’un seçimli olağanüstü genel kurulu yapılırken, yeni başkan Ali Çamlı oldu. Denetleme kurulu raporuna göre de kulübün borcunun 798,4 milyon TL olduğu belirtildi.

 Berna Gözbaşı’nın istifası sonrası kongre kararı alan temsilcimiz Yukatel Kayserispor seçimli olağan genel kurul toplantısını yaptı. Tek listeyle girilen seçimde yeni başkan Ali Çamlı oldu.

Kadir Has Kongre Merkezinde yapılan genel kurulun divan kurulu başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaparken, kulübün borcunun 798,4 milyon TL olduğu duyuruldu.

Kongrede konuşan önceki Başkan Berna Gözbaşı bu güne kadar olmayanı oldurmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Kulübün bulunduğu durumdan ve döviz kurundan dolayı ben ve yönetimdeki bazı arkadaşlarımız bu süreci çok fazla kaynak aktarmak zorunda kalarak geçirdik. Sürekli artan kur, artan maaliyetler, iki ay maaş vermezseniz ihtar geliyor, takımı ayakta tutmak gerekiyor. Bilmiyorum; olmadığı yerde 'olmadım' demek gerekiyordu. Hep olmayanı oldurmaya çalıştık. Bugün kulübün bana olan borcu açıklandı ama onun 3'te 1 kadarını ben harcama limitlerindeki kısıtlama için silmiş durumdayım. Bir o kadarını bağış yaptım, helal olsun. Hiçbir beklentim olmadı. Ben sadece bu kulübü yaşatmayı kendime görev edindim. Bunu yaparken altyapıya çok önem verdim. Altyapıdan 5-6 oyuncumuz milli takımda. Sportif anlamda geçen sene büyük takımları yenerek Türkiye Kupası Finali oynadık. Gönül isterdi ki; Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon'u yendikten sonra kupayı da alıp müzemize getirmek, Avrupa'da mücadele etmekti. Ama nasip olmadı" dedi. MHP Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy ise konuşmasında; Kayseri'nin Gözbaşı ailesine destek olması gerektiğini söyleyerek yeni Başkan Ali Çamlı'ya başarılar diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’de konuşmasında Kayserispor’a sahip çıkmaya devam edeceğiz diyerek başkan olarak seçilen Ali Çamlı'ya başarılar dileyip, önceki başkan Berna Gözbaşı'ya teşekkürlerini iletti.

Vali Gökmen Çiçek de Başkan Ali Çamlı'ya başarılar dileyerek, bu şehrimizin takımına herkesin sahip çıkmasını ve gururla 'Kaysersiprluyum' demesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Kayseri ve Kayserispor'a hizmet için çalışacaklarının altını çizen Kayserispor'un yeni Başkanı Ali Çamlı da şunları ifade etti. "Bu bir bayrak yarışıdır, bu bir Kayserispor'a gönül verme, Kayseri şehrine olan vefa borcudur. Neresinden bakarsanız bakın bu şehre olan borcumuz gereğiyle bu görevi burada yönetim kurulumuzla beraber kabul etmiş bulunuyoruz. İşimizin ne kadar zor olduğunu bilmekle birlikte bize tevdi edilen bu görevin bir o kadar da şerefli ve onurlu olduğunu kesinlikle biliyoruz. Kayserimize ve Kaysersiporumuza hizmet etmeyi, onun için mesai harcamayı görev bilinci içerisinde huzurunuza çıktık"

Kayserispor’un Yönetim kurulu asil üyeliğine; Ali Çamlı, Hüseyin Beyhan, Nurettin Açıkalın, Tufan Koç, Batuhan Samet Koç, Yücel Şahin, Erol Çetin, Veysel Serdar, Yusuf Kaan Özdemir, İlyas Yıldırım ve Etem Mezgitli seçildi. 

Yönetim kurulu yedek üyeler ise Ahmet Solak Mehmet Baykan, Mehmet Yay, Cihan Şahin, Onur Gülener, Fatih İşçi, İsmail Eğin, Süleyman Akın, Seyit Mutier, Mustafa Altun ve Savaş Balıkkuşu’dan oluştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti