Yeşilaycı gençler Çanakkale’ye uğurlandı

Yeşilaycı gençler Çanakkale’ye uğurlandı

Melikgazi Belediyesi, ‘Milli Değerlerimiz Çanakkale’ adlı konferansında çekilişle katılmaya hak kazanan gençleri milli ve tarih şuurunu geliştirmek amacıyla İstanbul ve Çanakkale Kültür Gezisine gönderdi.

Gençleri belediye önünden hareket eden otobüsle Çanakkale'ye uğurlayan Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Yakup Yüksel organizasyona dair şu değerlendirmede bulundu “Melikgazi Belediyesi olarak öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra milli manevi değerlere sahip olmalarını, güzel bir tarih bilinci edinmelerini çok önemsiyoruz. Bu vesileyle öğrencilerimizi şimdi İstanbul ve Çanakkale'ye uğurluyoruz. İnşallah 2 gün boyunca orada gezecek, ziyaretlerde bulunacaklar. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan belediye Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’na, Yeşilay Kayseri Şube Başkanımız Mehmet Çifçi Beye, öğrencilere gezi boyunca rehberlik edecek olan öğretim görevlisi Ahmet Nedim Kilci Hocamıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” 

Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi’de faydalı bir gezi olması temennsinde bulunarak şöyle konuştu “Melikgazi Belediyemizle işbirliği çerçevesinde yapmış olduğumuz ‘Milli Değerlerimiz Çanakkale’ adlı konferansınızın neticesinde çekilişle belirlediğimiz Yeşilaycı gençlerimizi Melikgazi Belediyemizin planladığı Çanakkale gezisine dahil ettik. Bu işbirliğinden dolayı Mustafa Palancıoğlu Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizi şimdi yolcu ediyoruz. Milli değerlerine sahip çıkan bireylerin bağımlılıkla mücadelede de çok etkin olacağına her zaman inanıyoruz. İnşallah onlar için çok etkili olacak güzel faydalı bir gezi olacak. Kazasız belasız gidip gelmelerini temenni ediyoruz. Hepinize iyi yolculuklar diliyorum” 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”