YAZ ÇOCUKLARI´NIN İLK DÖNEMİ KAYSERİ´DE TAMAMLANDI

YAZ ÇOCUKLARI´NIN İLK DÖNEMİ KAYSERİ´DE TAMAMLANDI

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2011 yılında hayata geçirdiği ?Yaz Çocukları? kurumsal sosyal sorumluluk projesinin ilk dönemini bu yıl da Kayseri´de gerçekleştirdi.

9 yıldır aralıksız sürdürülen proje ile çocukların, yaz tatillerinde eğitimlerine ara vermeden fiziksel, duygusal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunulması amaçlanıyor. Kayseri´de 32 çocuk birbirinden farklı ve eğlenceli eğitimler ile keyifli bir dönem geçirdi.

Çimsa, 2011 yılında başlattığı ?Yaz Çocukları? kurumsal sosyal sorumluluk projesinin 2019 yılındaki ilk dönemini 24 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında Kayseri´de gerçekleştirdi. Fabrikaların bulunduğu lokasyonlardaki çocukların eğitim sürecine destek olunması amacıyla hayata geçirilen proje, Kayseri´de gerçekleşen eğitim ile birlikte 9 yılda toplam 895 çocuğa ulaştı.

Kayseri´de ikamet eden 7-8 yaş arası 32 çocuğun katılımıyla gerçekleşen proje kapsamında, uzman psikologlar, yaratıcı drama ve spor eğitmenleri tarafından hazırlanan eğitim içerikleri ile çocukların zihinsel, fiziksel, duygusal ve kültürel gelişimine destekte bulunuldu. Proje dönemi boyunca çocuklar, yaratıcı yazarlık, drama, müzik, iletişim, empati, problem çözme, algı gelişimi, basketbol, voleybol ve koordinasyon gibi çeşitli branşlarda eğitimler aldı.

Topluma yatırım yapma hedefi ile yola çıkan Çimsa, ?Yaz Çocukları´ ile eğitici ve öğretici 2 haftayı geride bırakarak çocukların zekâ, el becerileri ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağladı.

Çimsa Hakkında

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 1972 yılında Mersin´de kurulmuştur. Çimsa bugün; Mersin, Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar´da bulunan 5 entegre fabrikası, Ankara´da bulunan bir öğütme tesisiyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Beyaz çimento alanında dünyanın ilk iki markasından biri olan Çimsa; Hamburg (Almanya), Trieste (İtalya), Sevilla ve Alicante (İspanya), Gazimagusa (KKTC), Köstence (Romanya) ve Novorossiysk´de (Rusya) bulunan terminalleriyle uluslararası bir çimento üreticisidir. Çimsa, pazar odaklı yaklaşımı ve geniş dağıtım ağıyla müşterilerinin ürün ve hizmet ihtiyaçlarını eksiksiz ve zamanında karşılamaktadır. Paydaşlarının güvenilir bir iş ortağı olarak, gelecek nesillere uzanacak yaşam alanları ve altyapıları için gerekli malzemeleri sağlamaktadır. Çimsa, gri çimentonun yanı sıra ürettiği beyaz çimento ve kalsiyum aluminat çimentosu gibi özel ürünlerle de inovasyon konusunda Türkiye çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük etmektedir. Tüm paydaşlarına değer yaratan ve karlı büyümeye odaklanan Çimsa, bunu gelecekte de sürdürmeyi hedeflemektedir.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor