VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

ÇOLAKBAYRAKDAR: İHTİYAÇLARI BİRER BİRER YERİNE GETİRİYORUZ

Kocasinan sakinleri, Yenimahalle’ye kazandırılan modern Aile Sağlığı Merkezi'nden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Kayserililerin yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarına imza atan Başkan Çolakbayrakdar ise, mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri birer birer yerine getirdiklerini söyledi.

Kayserililerin sağlığına katkı sağlayan modern sağlık merkeziyle vatandaşlara konforlu ortam sunduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Daha önce hizmet vermekte olan Aile Sağlığı Merkezi; uygun şartlarda olmadığından dolayı yenilenmesi gerekiyordu. Bir hayırseverimizin desteği ile birlikte mahallemize daha çağdaş normlarda bir sağlık merkezi kazandırdık. Yenimahalle ve çevresine hizmet veren merkezde hemşehrilerimiz daha donanımlı ve daha iyi şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Kamunun ihtiyacı olan sağlık merkezleri, okullar ve benzeri yapılarla ilgili Kocasinan Belediyesi olarak bizim bünyemizde ve hayırseverlerimizin katkılarıyla Kocasinan'ımızın her mahallesinde olduğu gibi bu örnekler de gün yüzüne çıkmaktadır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Hasta olan ve tedavi gören hemşehrilerime Rabbimden şifa dilerken vatandaşlarımızın sağlığı için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle’de belediyenin yaptığı hizmetlerden dolayı memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar ise modern sağlık merkezinde daha konforlu ve daha güzel hizmet aldıklarını belirterek Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”