VALİLİK´TEN PROVOKATÖR UYARISI !

VALİLİK´TEN PROVOKATÖR UYARISI !

?ŞİDDETE YÖNLENDİREN PROVAKATÖRLERE İTİBAR ETMEYİN?

Kayseri Valiliği yazılı bir mesajla ilimiz sakinlerini provokatörler e karşı uyardı. Valilik tarafından yayınlanan yazılı mesajda ?Vatandaşlarımızın teröre karşı gösterdikleri tepkilerde sağduyulu davranmaları, şiddete başvurmamaları, topluluğu şiddet eylemlerine yönelten provokatörlere uymamaları, olumsuz ve saldırgan tavır, tutum ve davranışlarda bulunan şahısları en yakın Polis veya Jandarma Merkezlerine bildirmeleri çalışmalarımıza katkı sağlayacaktır? ifadesi kullanıldı?
Kayseri Valiliği yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumartesi günü kentte gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından vatandaşları provokatörler konusunda uyardı.
Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, 34 yaralının tedavisinin halen sürdüğü, menfur eylemle ilgili olarak gözaltına alınan 15 şüpheli şahısla ilgili adli tahkikatın devam ettiği bilgisi verildikten sonra ?Bu olayla bağlantılı olarak, sosyal medya üzerinden terör örgütüne yönelik propaganda yapan şahıslara yönelik de operasyonlar aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın teröre karşı gösterdikleri tepkilerde sağduyulu davranmaları, şiddete başvurmamaları, topluluğu şiddet eylemlerine yönelten provokatörlere uymamaları, olumsuz ve saldırgan tavır, tutum ve davranışlarda bulunan şahısları en yakın Polis veya Jandarma Merkezlerine bildirmeleri, 155 polis ya da 156 jandarma ihbar hattını arayarak ihbarda bulunmaları, çalışmalarımıza katkı sağlayacaktır.Terör eylemlerinde önemli olan husus, eylemlerin büyüklüğü değil, yarattığı veya yaratacağı etkinin büyüklüğüdür. Kayserili hemşehrilerimizden beklediğimiz terör örgütünün oyunlarına gelmeden sağduyulu davranmalarıdır? denildi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi