VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

MUHTARLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR?

Vali Süleyman Kamçı, İçişleri Bakanlığı´nın Genelgesi doğrultusunda muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısının ikincisini Melikgazi, Talas ve İncesu ilçelerinde görev yapan muhtarlarla yaptı.
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu´nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, ilçelerde görev yapan idareciler ile muhtarlar katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Vali Kamçı, muhtarlarla bir kez daha bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılan bu toplantıların verimli geçtiğini vurguladı.
Muhtarlar toplantısının ikincisini Melikgazi, Talas ve İncesu muhtarlarıyla birlikte yaptıklarını belirten Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti: ?Toplantılarımızın amacı sizlerin dertlerine bir nebzede olsa yardımcı olabilmek. Kaymakamlarımız ve bu işi bilen arkadaşlarımız burada. Dolayısıyla hizmetlerle alakalı bir nebze dertlerinize çare bulabilirsek bizim için yararlı olacak diye düşünüyoruz. Bugünkü toplantılarımızla birlikte tüm merkez ilçelerimizdeki muhtarlarla buluşmuş olacağız. Bundan sonra her ay bir ilçede muhtarlar toplantısını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Kaymakamlarımızda kendi ilçeleri ile ilgili iki ayda bir defa muhtarlarımızla bir araya gelecek. Önümüzdeki haftaya yapacağımız vatandaşlarımızla ilgili toplantıya muhtarlarımızda katılabilir. Muhtarlarımız devletimizi en uç noktada temsil eden kişiler. Mahallenizin dertlerini daha iyi aktarmak adına sizlerde vatandaşlarla yapacağımız toplantılara katılabilirsiniz.?
Konuşmanın ardından, mahalle muhtarları söz alarak, mahallelerinin sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçları ile ilgili konuları dile getirdiler.
Toplantının son derece faydalı olduğunu dile getiren muhtarlar, toplantıyı düzenlemesinden ve ilgili birimlerle kendilerini bir araya getirmesinden dolayı Vali Kamçı´ya teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti