Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3’ü devlet üniversitesi olmak üzere toplam 4 üniversitesi bulunan Kayseri’de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen 'Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı'nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.
Vali Çiçek başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Fazıl Özsoylu, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğg.Yüksel Yiğit, Erciyes Üniversitesi Genel Sekreteri, Prof.Dr.İbrahim Narin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, ilçe kaymakamları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Vali Gökmen Çiçek, toplantının açılışında yapmış olduğu konuşmada; “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının Kayserimize, öğrencilerimize, öğretim görevlilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kayserimizde bulunan üniversitelerimizde sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmek için ilgili birimlerimiz her türlü tedbiri alınmış durumdadır” dedi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerin; kültürel, sanatla ilgili, sosyal faaliyetlerine ve katılacakları konferanslara önem verileceğini ifade eden Vali Gökmen Çiçek, “Üniversitelerimizde öğrencilerimizin yararlanacağı kültürel, sanatla ilgili faaliyetler ve konferanslar düzenlenmesi gerekmektedir. Bu anlamda üniversitelerimiz gerekli çalışmaları başlatacaklardır” diye konuştu
Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversitelerde alınacak olan güvenlik tedbirleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından KYK Yurtlarının son durum hakkında yapılan sunumun ardından sona erdi.


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”