UMRE ÖDÜLLÜ YARIŞMAYA

UMRE ÖDÜLLÜ YARIŞMAYA

BÜYÜK İLGİ

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 7´ncisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması´nın ikinci kademe yazılı sınavı Kayseri´de Pozitif Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği tarafından yapıldı.

Sınava, Türkçe online sınavı geçen İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorisi yarışmacılar ile Arapça 18 yaş altı kategorisi yarışmacıları katıldı. Yarışma ile ilgili olarak bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Olgunharputlu, "Okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, insanlarımızın sahih kaynaklarla buluşmasına bir nebze de olsa katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Eğitim seviyelerine uygun kitap ve konu seçimleri ile yarışmaya katılan yarışmacıların adil bir şekilde yarışmasını sağlamak, katılımcıları yarışma için belirlenen ve hazırlanan kitaptaki bilgilerle hem manevi bir şekilde; hem de yarışma sonrası yapılan dereceler sonucu merkezi ve il ödülleri ile ödüllendirmek, Ahlakın en güzeline sahip Peygamber Efendimiz´in (S.A.V.) ahlakı ile ahlaklanmasına vesile olmak istiyoruz" dedi.

Yarışmade birinciler 2 umre seyahati ve 2 bin 500 TL, ikinciler 2 umre seyahati ve bin 500 TL, üçüncüler 2 Umre seyahati ve 500 TL ödüllendirilecek.

İl ödül töreninin 12 Nisan da gerçekleştirileceğini belirten Olgunharputlu "13 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek ?Merkezi Ödül Töreni? ile büyük ödüller hak sahiplerine takdim edilecek, Kayseri´de yarışmaya 11 bin 890 kişi müracaat etti" dedi.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor