Talas'ta geniş katılımlı yatırım toplantısı

Talas

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın öncülüğünde Talas İlçesi’nde  devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler masaya yatırıldı.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra her iki kurumdan üst düzey yöneticiler de katıldı.                                                                                          

Yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak şunları  kaydetti  “Bizlere her zamanki sıcak ilgisi ve samimi duygularla ev sahipliği yapan Talasımızın çalışkan, gayretli, uyumlu, tecrübeli değerli başkanı Mustafa Yalçın başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Burada arkadaşlarımızla yapılanları dinledik, yapılacakları paylaştık. Bu arada Büyükşehir’in yapması gerekenlerin de bilgisini aldık. Dayanışma içerisinde inşallah bizleri seven, seçen, güvenen hemşehrilerimize layık olma yolunda fark gözetmeksizin personelleri personellerimiz, bütçeleri bütçemiz, bütçemiz bütçeleri, personellerimiz de personelleri, imkanlarımız imkanları, imkanları imkanlarımız mantığı içerisinde dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”                 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ da ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şöyle konuştu “2022 yaz inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte belediyeler yatırımlar dolayısıyla hareketlenecek. Bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugünkü bu çalışmalarımızda başkanımızdan çok büyük müjdeler aldık. Aynı zamanda ilçe olarak yapacaklarımız için de destekleriyle birlikte rehberliklerini de aldık. Güzel günler bizi bekliyor. Sağ olun başkanım.”                     

Toplantının ardından Başkan Büyükkılıç ve Başkan Yalçın, bir gurup Talas Belediye Meclisi üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.   


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”