TALAS´TA İLÇE BAYRAMLAŞMASI

TALAS´TA  İLÇE BAYRAMLAŞMASI

Talas Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ve sakinleri bir araya gelerek bayramlaştı.

Talas Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma  töreninde ilçe  protokolü ve sakinleri  bir araya gelerek bayramlaştı. Etkinliğe iştirak eden  AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ?Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın´ın  kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalar, kendisinin ne kadar doğru bir tercih olduğunun göstergesidir.? Değerlendirmesinde bulundu?

Belediye meydanında  gerçekleştirilen  bayramlaşma  merasiminin açılış konuşmasını yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sözlerine katılımcıların  bayramını kutlayarak başlayıp,  belediye başkanı olarak göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen önemli işlere imza atmaya başladıklarını vurgulayarak  ?Sayın Özhaseki Bakanımızla İl Jandarma Komutanlığı arazisinden 110 bin metrekarelik alanın Talas Millet Bahçesi sözünü aldık. Zincidere´deki göletin mesire alanı olması sözünü aldık. Cemil Baba Mezarlığı bölgesinde kentsel dönüşüm alanının işlemlerine başladık. Bütün bunları meclis üyelerimizle oy birliğiyle kararlar alarak yapıyoruz. Bu, Talas için bir güzellik. Son olarak ilçe girişindeki 5 katlı binanın kültür merkezi ve 7/24 kütüphane olması için meclis kararı aldık. Bu yıl projelendirme yılı olarak çalışıp seneye temellerini atmış olacağız.? Değerlendirmesinde bulundu?  

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer´ de, sözlerine Kurban Bayramının mübarek olmasını dileyerek başlarken, ?Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.? ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise  vatandaşların bayramlarını kutlayıp, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın´ın çok önemli bir projeyi yürüttüğüne dikkat çekerek?Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği tecrübesiyle beraber bir kırsal mahallenin bütün ihtiyaçlarını birimlerce karşılanması çalışması son derece isabetli. Kendisinin Talas Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde ne kadar isabet ettiğimizi bir kez daha anlıyorum. Kendisini tebrik ediyor, Ankara´daki ve Kayseri´deki bütün projelerinin takibinde yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol, vatandaşlarla ve partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmada vatandaşlara dondurma da ikram edildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor