TALAS´TA

TALAS´TA

MİNİKLERE ŞENLİKLİ İFTAR

Talas Belediyesince düzenlenen programda ilçedeki Kur´an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş arası 800 öğrenci ve ailelerine iftar verildi. Programda minikler hazırlanan eğlencelerle doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.

Yamaçparaşütü İniş Pistindeki ?İftarlıklar sizden, eğlence bizden´ sloganıyla düzenlenen programda ilçedeki Kur´an kurslarında eğitimlerini tamamlayan minikler ve aileleri katıldı. Alanın dolduğu iftarda AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis Atçı, Tuğba Yörük Öztürk, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve ailesi, İlçe Müftüsü Esat Yapıcı ile partililer de yer aldı.

Minikler iftar öncesi hazırlanan birbirinden eğlenceli oyun ve şovlarla unutulmaz bir gece yaşadı.

Alandaki misafirlere evlerinde hazırlayıp getirdikleri iftarlıkların yanı sıra çorba, Somuncu Baba ekmeği, su ve tatlı ikram edilen programda birlik ve beraberliğin yanında Ramazan´ın manevi yönü hissettirildi.

Oruçların açılmasından sonra Başkan Palancıoğlu ve adaylar, dev çadırda kurulan stantları ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

İftar programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu, ?Kur´an kursundaki öğrencilerimize ve ailelerine şenlik sözü vermiştik. Bunu da Ramazan ayına denk getirerek bugün burada bir araya geldik. İftarlıklar ailelerimizden çorba, ekmek, su ve tatlılar bizden oldu. Maskot bandodan suda yüzen balonlara kadar geniş bir eğlence yelpazesi sunduk. Çocuklarımız çok mutlu oldular. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, onlara sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerinin streslerini atıp birlik ve beraberlik içinde bir gün geçirdik. Ramazan´ın sevincini kendileriyle birlikte yaşamaktan bizler de çok mutlu olduk.? dedi.

Program alanın yanındaki Soysaraç Cami´nde kılınan teravih namazı sonrası içilen yorgunluk çaylarının ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı