Talaslı Çocuklar bu şenliğe odaklandı

Talaslı Çocuklar bu şenliğe odaklandı

Talas Belediyesi’nin 'Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri' çerçevesinde düzenleyeceği Çocuk Şenliği, büyük heyecan uyandırırken, ilçe çocukları şenlik gününü iple çekiyor.

1-2 Ağustos tarihlerinde Talas Paraşüt İniş Alanı’nda gerçekleştirilecek şenlikte çocuklar ve aileleri dolu dolu 2 gün geçirecek. Atölye çalışmalarından sahne gösterilerine, sinema gösterimlerinden konserler ve TRT müzikallerine kadar birçok aktivitenin çocuklarla buluşacağı organizasyonda ayrıca şişme oyun alanındaki birbirinden keyifli oyunlar çocukları bekliyor olacak. Tamamı ücretsiz olacak etkinlikler, 1 Ağustos Salı ve 2 Ağustos Çarşamba günü saat 14.30’da başlayacak ve 22.00’ye kadar devam edecek. 

Öte yandan söz konusu etkinliğe dair  bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, cumhuriyetin 100 yılını kutladıklarına dikkat çekerek “Cumhuriyetimiz 100 yaşında ve biz bunun gururunu yaşıyoruz. Bununla birlikte 100. yılı anlamlı kılmak ve coşkulu şekilde kutlamak amacıyla birçok etkinlik ve açılış planladık. Bu çerçevede birbirinden önemli tesis ve yatırımları hizmete açacağız. Bununla birlikte her yaşa ve her kesime hitap eden organizasyonlarımız olacak. 1 ve 2 Ağustos’ta çocuklarımız için iki günlük bir şenlik düzenliyoruz. Hem gönüllerince eğlenecekler hem de bilgi sahibi olacaklar. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini, Paraşüt İniş Alanına bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan Yalçın, 'Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri' adı altında yıl boyu çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik