TALAS PERSONELİNDEN

TALAS PERSONELİNDEN

DARBE KARŞITI AÇIKLAMA

Bem-Bir-Sen Kayseri Şubesi Talas Belediyesi Temsilcisi Ahmet Kanarya, sendikanın 81 ildeki belediye ve özel idarelerdeki teşkilatlarca hazırlanan ortak bildirisini okuyarak, "Kahraman asil milletimiz kalleş darbeyi, darbeciyi ezip geçmiştir" dedi.
Konferans salonunda belediye çalışanlarının katıldığı toplantıda "Kalleşlerin hedefi Türkiyemizi Suriyelileştirmek, Irak ve Mısır haline getirmektir" diyen Ahmet Kanarya, şu ifadeleri kullandı: "Bu kalleş kalkışmanın ordu içinde yapılanmış FETÖ/PDY mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğu belirlenmiştir. Her darbe girişiminde olduğu gibi tarih tekerrür etmiştir. Kahraman Ordumuza sızmış bu kalleş, sinsi ve terörist yapılanmanın sırtını bir üst akıla dayadığı anlaşılmıştır. Türkiyemiz son yıllarda bütün dünyanın mazlum milletlerini ırk, din, dil ve mezhep farkı gözetmeksizin sahiplenmiş, onların ümidi haline gelmiştir."
Kanarya darbecilerle ilgili, "Bunların darbe ile gerçekleştirmek istediği şey; Ortadoğu ve dünyada söz sahibi değil, sömürgeci Batı´nın emir kulu bir Türkiye´dir. Milli iradeyi benimsemiş, insanına ileri demokrasinin nimetlerini layık gören değil, kendi insanını güdülecek sürü olarak gören bir Türkiye´dir. Milli manevi değerleri ile kendi medeniyetini inşa eden değil, bu değerlere baskı yapan ve yok etmeye çalışan bir Türkiye´dir. Kahraman asil milletimiz kalleş darbeyi, darbeciyi ezip geçmiştir." diye konuştu.
Kanarya sözlerini şöyle tamamladı: "Bundan böyle, sırt sırta vermiş olan insanımız demokrasiden insan haklarına, ekonomiden eğitime, sağlıktan dış politikaya, sanayiden ulaşıma bütün alanlarda yoluna daha güçlü olarak devam edecektir. Önümüzde ordusu, polisi, milleti, memuru, işçisi, esnafı, kadını erkeği, genci yaşlısı, hükümeti muhalefeti ve devleti ile sarsılmaz bir Türkiye bulunmaktadır"


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı