TALAS BELEDİYESİ ´NDEN

TALAS BELEDİYESİ ´NDEN

PAZARCI ESNAFA TÜRK BAYRAĞI VE TİŞÖRT?

Talas Belediyesince, Yenidoğan Mahallesindeki perşembe pazarında tezgah açan esnafa ay yıldızlı tişört ve Türk bayrağı hediye edildi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya ile birlikte pazarcı esnafını ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Belediye ekiplerince dağıtılan ay yıldızlı tişörtleri giyip Türk bayraklarını tezgahına asan esnafla sohbet eden Başkan Palancıoğlu, kendilerinden üzüm, incir satın alıp vatandaşlara dağıtırken, kavun ve karpuz ikramlarından tattı.
Başkan Palancıoğlu, birlik ve beraberliğin önemli olduğu bu günlerde pazarcı esnafına teşekkür ederek, "Vatandaşımızın nabzını tutabileceğimiz önemli yerlerin başında pazarlar geliyor. Esnafımız da ülke meseleleri konularında sağ olsunlar çok hassaslar. Biz de oda başkanımızla daha önce konuşurken esnafımızı hem ziyaret edip hem de Türk bayrağı ve tişört dağıtmaya karar vermiştik. 15 Temmuz darbe girişimine karşı polisimiz, hükümetimiz mücadele etti, ancak darbenin püskürtülmesinde en büyük söz sahibi milletimiz oldu. Tankların önüne yatıp ülkemize sahip çıktılar. Milletimize minnettarız. Ülkemizin bekası çok önemli. Her kesimden vatandaştan birlik ve beraberlik örneğini meydanlarda görüyoruz. Tekrar şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle sıkıntılı günler yaşatmasın" değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya ise 14 gündür geceleri meydanda gündüzleri ekmek davasında olduklarını ifade ederek, "Esnafımızı gönül muhabbetiyle ziyaret eden başkanımıza teşekkür ediyorum. Birkaç gün önce Kayseri´ye gelen Ömer Döngeloğlu hocamız ´bu keferelere makam mevki vermeyin pazar yerlerine gönderin limon satsınlar´ dedi. Vatan hainlerini biz pazarlarda istemiyoruz. Sahiplerinin yanlarına göndersinler. Ne pazarlarda ne ülkemizde vatan haini istemiyoruz." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret