Şükrü Baktır İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Açılıyor

Şükrü Baktır İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Açılıyor

Melikgazi Belediyesi’nin hayırsever işbirliği ile Altınoluk Mahallesi’nde hayata geçirdiği Şükrü Baktır İmamhatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun açılış töreni, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Av. Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirilecek.
16 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te açılışı yapılacak okul hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Eğitime yapılan her türlü yardım geleceğe yapılan bir yatırımdır. Çocuklarımızın iyi bir geleceğe sahip olması için var gücümüzle yeni okul projeleri üretiyor; hayata geçiriyoruz. 6 bin 875 metrekare alanda okulumuzu yaparak, tamamladık. Baktır ailesine bu güzel hayır işleri için teşekkür ediyorum. Şükrü Baktır İmamhatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’muz çok heyecan verici, nitelikli, güzel bir okul oldu. Yatakhanesi, yemekhanesi, konferans salonu ve lise binasıyla birlikte Kayseri’nin en güzel okullarından bir tanesi oldu diye düşünüyorum. Gelecek nesillerin sağlıklı yetişebilmeleri için sağlıklı bir eğitim alt yapısına sahip olmak gerekir. Bizde bu konuda Türkiye’de en çok okul yapan belediye olarak eğitime destek veriyoruz. Bu kapsamda ilçemize 21 okul yaparak destek olmaya devam ediyoruz. 16 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te düzenleyeceğimiz açılış törenine tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Yeni okulumuz Altınoluk Mahallesi’ne ve Kayseri’mize hayırlı olsun" dedi.
Okul-yurt ve yemekhaneden oluşan Şükrü Baktır İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda 16 sınıf, fizik ve kimya laboratuvarı, bilgisayar dersliği, kütüphane ve çok amaçlı salon bulunuyor. 136 yataklı kapasiteye sahip yurtta ise kütüphane, çalışma salonu, bilgisayar odası, çamaşırhane ve hobi odası yer alıyor. Okulun içinde bir de 450 kişilik kapasiteye sahip bir yemekhane yer alıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”