SAADET PARTİSİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT ARIKAN,

SAADET PARTİSİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT ARIKAN,

?MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ KAYSERİMİZE HAYIRLI OLSUN?

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, "1 Nisan itibariyle Saadet Partisi yeniden belediyelerimiz eliyle halkımıza hizmet üretmeye başlayacak. Milli Görüş Belediyeciliği Kayserimize hayırlı olsun" dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala STK ve İlçe ziyaretlerine hız veren Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, Milli Görüş Belediyeciliği ile Cepsiz Ceketli Saadet Partili Belediye Başkanlarının 1 Nisan itibariyle tüm Türkiye´de olduğu gibi Kayseri´de de belediye hizmetlerini devralacağını söyledi.

Kayseri Cumhuriyet Meydanında ?Çay Daveti? ile seçmenlerle bir araya gelen Başkan adayı Arıkan, ?Çay davetimize icabet eden; beyazı, siyahı, genci, yaşlısı, Eyt´lisi, doktoru, mühendisi, ailesi, miniği tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Ziyaretçilerimizden aldığımız mesaj "Türkiye, bir korku imparatorluğuna dönüştü. Artık buna son vermenin zamanı geldi" diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanı programı sonrasında Melikgazi Belediye Başkan adayı Sinan Aktaş ile beraber Sivaslı Dernekler Platformu´nu ziyaret eden Başkan adayı Mahmut Arıkan, Sivaslı Dernekler Platformu üyelerine bütün adayları konuk etme nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Hunat Çarşı Esnafı ile görüşen Arıkan burada yaptığı konuşmada: ?AVM´ler karşısında yerel esnafımızın yanında olacağız. Hunat Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz´e nazik ev sahipliği için teşekkür ederim? dedi.

 TALAS VE BÜNYAN İLE GÜNÜ NOKTALADI

Melikgazi ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarının ardından Talas´a geçerek Talas Belediye Başkan adayı Mimar Harun Toprak ile beraber Talas Kafkas Derneğine ziyarette bulunan Arıkan, burada verdiği mesajda ? #dürüstolmakgerekirse Belediyeleri #cepsizceket giyenlerin adil yöneteceği konusunda fikir birliğine vardık? dedi.

Günün sonunda Bünyan´a geçerek burada Başkan adayı Av. Hakan Çelik ile beraber kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet eden Başkan adayı Mahmut Arıkan, ?Bünyan Belediye Başkan Adayımız Av. Hakan Çelik´le kahve ziyaretleri yaparak hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. #dürüstolmakgerekirse partimize Süleyman Soylu tarafından atılan iftiralar hemşehrilerimizin gündeminde yok? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı