PROTESTOCU TEYZE

PROTESTOCU TEYZE

DEMOKRASİ NÖBETİ´NİN SİMGESİ OLDU?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´ndaki vatandaşların arasındayken bayrağını alıp Cumhuriyet Meydanı´na gelen teyze ile karşılaştı. Başkan Çelik, gözyaşlarıyla içini döken teyzenin, "Bizim tankımız yok; ama imanımız var" şeklindeki sözlerinden çok etkilendi ve "Senin gözyaşların o tanklardan daha güçlü" değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Cumhuriyet Meydanı, her gün milli iradeye sahip çıkan yüz binleri buluşturuyor. Büyük bir coşkunun olduğu Cumhuriyet Meydanı´ndaki demokrasi nöbeti tutanlar arasında, yaşanan hainliği hazmedemeyerek gözyaşı dökenler de vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i görünce içini döken bir teyze gözyaşları içinde konuştu ve "Bizim tankımız tüfeğimiz yok; ama imanımız var. Tankların önüne yattık ve bütün dünyaya gösterdik. Vatana canım feda olsun" dedi.
Bu sözlerden çok etkilenen Başkan Çelik, "Senin gözyaşın o tanklardan güçlüdür" cevabını verdi. Gözyaşları hiç kesilmeyen ve çevredekileri de duygulandıran teyze, tüm varlığını vermeye hazır olduğunu ifade ederek, "Evim barkım var. Bir kağıt getirin imzalayayım ve her şeyim devletime feda olsun. Bana sadece bir metrekare yer verin ve orada canımı vereyim" şeklinde konuştu ve Başkan Çelik´ten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a selam götürmesini istedi.
Bu konuşmadan çok etkilenen Başkan Çelik, "Ne mutlu bize ki böylesine imanı güçlü, iradesi güçlü neslimiz var" dedi ve bu millet olduğu müddetçe her türlü hain tehdide göğüs gerebileceğimizi vurguladı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”